Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

CPE BACH Εργα για τσέμπαλο και μπαρόκ φλάουτο


CARL PHILIPP EMANUEL BACH 1714-1788
Πρόγραμμα 
Caroline harpsichord
La Boehmere harpsichord
Fantasia for harpsichord n2 in c -Dur wq 59/6 h 284
Sonata in d –dur wq131 for flute and basso continuo 
12 variations auf die folie d’ Espagne for harpsichord
Trio sonate in C –Dur wq 149 for flute ,vioine and basso continuo 
KAROLINA ZYCH μπαρόκ Φλαουτο
ΓΙΟΥΛΗ ΒΕΝΤΟΥΡΑ Τσέμπαλο
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΩΡΗ μπαρόκ βιολί
ΣΟΥΖΑΝ ΝΟΡΤΟΝ τσελλο
Karolina Zych - μπαρόκ φλάουτο

στις 8:30 μ.μ. - 10:00 μ.μ. 

Η Karolina Zych γεννήθηκε το 1979 στο Radom, όπου σπούδασε πιάνο και φλάουτο στο Μουσικό Σχολείο. Σπούδασε στην Μουσική Ακαδημία του Γκντανσκ και, στη συνέχεια, στο Hochschule für Musik und Theater στη Λειψία της Γερμανίας, όπου σπούδασε στην τάξη φλάουτου της Benedek Csalog στο τμήμα Alte Musik. Ειδικεύεται στα μπαρόκ φλάουτα τα οποία χρονολογούνται από τον 18ο και 19ο αιώνα.
Συνεργάζεται στενά με το Capella Cracoviensis, ένα σύνολο με την οποία έχει εμφανιστεί και ηχογραφήσει ένα ευρύ ρεπερτόριο, από το μπαρόκ στον Ρομαντισμό και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτεχνες , όπως ο Ιαν Tomasz Adamus, ο Paul McCreesh, Christophe Rousset και Alessandro Moccia.
Ως σολίστ έχει συμμετάσχει σto Φεστιβάλ Μπαχ στη Λειψία, Φεστιβάλ Μπαχ Swidnica, Φόρουμ Musicum στο Βρότσλαβ, μπαρόκ μουσικό φεστιβάλ στο Białystok, Theatrum Musicum στην Κρακοβία, στο Φεστιβάλ Παλαιάς Μουσικής στο Μπιάλιστοκ και στο φεστιβαλ Παλαιάς Μουσικής στο Radom.
Έχει επίσης συνεργαστεί με τη τσεμπαλίστα Μαρία Έρντμαν και την Luana Gundersen,
Σήμερα η Karolina Zych διδάσκει φλάουτο Traverso και μουσική δωματίου στην Ακαδημία Μουσικής Paderewski στο Πόζναν και στο Oskar Kolberg στο Radom. Επίσης προετοιμάζει την διδακτορική της διατριβή με θέμα η γερμανική μουσική για φλάουτο στον 18 ο αιώνα

https://www.facebook.com/events/1496123184027837/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου