Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

1ο Συνέδριο καθηγητών Ελληνικής Γλώσσας, που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 13-15 Νοεμβρίου 2015 στο Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας «Ν.Κ. Ματσουκατίδης» της Σταυρούπολης

Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης της ομογένειας μας από την πόλη της Σταυρούπολης, συμμετείχαμε στο 1ο Συνέδριο καθηγητών Ελληνικής Γλώσσαςπου πραγματοποιήθηκε την περίοδο 13-15 Νοεμβρίου 2015 στο Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας «Ν.Κ. Ματσουκατίδης» της Σταυρούπολης, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Ρωσίας.
Στο Συνέδριο μετείχαν καθηγητές ελληνικής γλώσσας από διάφορες περιοχές της Ρωσίας (Μόσχα, Πιατιγκόρσκ, Συμφερούπολη, Κρασνοντάρ, Καρέλια),  όπως ο κοσμήτοςρας του Κρατικού Πανεπιστημίου του Κουμπάν Ίγκορ Χαμάν, ο καθηγητής της Έδρας Δυτικοευρωπαϊκών Γλωσσών και Πολιτισμών Ντμίτριι Ζίμοβ, η καθηγήτρια ελληνικής γλώσσας στο σχολείο μέσης εκπαίδευσης της Μόσχας με έμφαση την ελληνική παιδεία № 551 και στο Ορθόδοξο Γυμνάσιο «Μητροπολίτης Πλάτωνας» της Μονής του Αγίου Νικολάου Μαρία Βαλέτινα, καθώς και καθηγητές από την Ελλάδα, όπως ο διακεκριμένος ιστορικός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής  Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης και η διακεκριμένη γλωσσολόγος, καθηγήτρια Κατερίνα Γεωργιάδου.
Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού εκπροσωπήθηκε από την υποδιευθύντρια Έλενα Μπούνινα, η οποία προέβη σε παρουσίαση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, της παιδαγωγικής μας μεθόδου και των εγχειριδίων εκμάθησης ελληνικής γλώσσας για παιδιά και ενήλικες, που εκδώσαμε τα τελευταία χρόνια, συγγραφέας των οποίων είναι η διακεκριμένη ελληνίστρια, καθηγήτρια Ειρήνη Μπελέτσκαγια.
Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το ταλέντο, το ειλικρινές ενδιαφέρον και τη συμβολή και δραστήρια συμμετοχή στην όλη εκδήλωση των μαθητών ελληνικής γλώσσας του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας «Ν.Κ. Ματσουτατίδης» της Σταυρούπολης. Στους συνέδρους έγινε παρουσίαση σε μαγνητοσκοπημένη προβολή η εκδήλωση, αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», που εορτάστηκε πρόσφατα στο Σχολείο.
Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά θέματα που σχετίζονται όχι μόνο με τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, αλλά και με την ανάγκη βελτίωσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών, της εξασφάλισης των εστιών διάδοσης της ελληνικής γλώσσας με εγχειρίδια, καθώς και της έλλειψης ενιαίας μεθόδου διδασκαλιας της γλώσσας στα σχολεία.
Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίστηκαν με συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και διεξαγωγή ανοικτού μαθήματος με εξειδικευμένους καθηγητές
Με το πέρας του Συνεδρίου εγκρίθηκε ψήφισμα με ενδεικτικό κατάλογο  προγραμμάτων προς άμεση υλοποίηση, καθώς και προσδιορίστηκαν τα κύρια προβλήματα κατά τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και αλλού.
Δια του παρόντος εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στη διευθύντρια του Σχολείου Ειρήνη Αλέποβα, καθώς και στους εκπροσώπους Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Ρωσίας Κώστα Αλέποβ και Χριστίνα Κυριαζή για τη διοργάνωση του Συνεδρίου, την εξαιρετική πρωτοβουλία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πρόοδο στο μέλλον. 
Δημοσίευση για την εκδήλωση δύνασθε να αντλήσετε στην εξής παραπομπή:http://kavpolit.ru/articles/grecheskij_jazyk_prodvinut_na_kavkaze_i_v_krymu-21420/
  
 3/ С большой радостью наблюдаем за растущим интересом российской общественности, эллинов и филэллинов Москвы к греческому языку.В 2015-2016 году (11-ый учебный год) занятия ведутся на семи (7) площадках-очагах распространения греческой культуры: на базе школы №26 на Университетском проспекте, Библиотеки Данте-Алигьери (м. Университет), Фонда славянской письменности и культуры (м. Новокузнецкая), в гимназии «Эллада», а также в Московском международном университете, президентом которого является Г.Х. Попов (м. «Белорусская»), в Храме Петра и Павла на «Красных Воротах» и в Центре Социального Развития «Мещанский». Все годы нашего существования порядка 500-550 человек изучают новогреческий язык. Занятия посещают греки Москвы, филэллины, большинство из которых регулярно совершают поездки в Грецию. В последние три (3) года порядка полутора тысяч (1500) человек записываются ежегодно на наши языковые курсы. В 2014-2015академическом году работали 33 языковых группы, три из которых – детские, а в новом, текущем 2015-2016академическом году,  работают 37 групп. Уже с 2007 г. занятия в Греческом Культурном Центре обогащены педагогами, специально откомандированными из Греции Министерством национального просвещения.

При Греческом культурном центре квалифицированные педагоги помогут Вам понять и выучить язык Аристотеля, язык Священных Писаний, византийских хроников и современных греческих поэтов на высоком уровне!
 Эллада остается, на протяжении столетий источником вдохновения для творцов, для людей культуры и искусства, и не может оставить равнодушным даже самого требовательного и насыщенного путешественника. Всем, кому не безразлична Греция и греческий язык, предоставляется возможность изучения новогреческого языка на одной из шести площадок по Москве с дальнейшей перспективой сдачи экзамена, в Государственном центре греческого языка (г. Салоники) и получения языкового аттестата.
Приходите к нам учить греческий язык – приезжайте в Грецию насладиться красотой природы и богатством памятников, насладиться гармоничным сочетанием совершенства формы и содержания!
3/ Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε το άοκνο ενδιαφέρον της ρωσικής κοινωνίας, Ελλήνων και Φιλελλήνων, για τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας.  ναμφίβολα τέτοιες δράσεις εμπνέονται και διακατέχονται από το αθάνατο μήνυμα του στρατηγού μακρυγιάννη «Είμαστε εις το εμείς και όχι εις το εγώ...». 
Για ενδέκατη συνεχή ακαδημαϊκή χρονιά (2015-2016) η διδασκαλία γλώσσας πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση σε επτά ακαδημαϊκές εστίες της ρωσικής πρωτεύουσας, και συγκεκριμένα στα σχολεία μέσης εκπαίδευσης Νο 551 (σχολείο με έμφαση στην ελληνική παιδεία), Νο 26 (πλησίον του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «Λομονόσωφ»), στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Μόσχας, πρύτανης του οποίου είναι ο γνωστός ομογενής επιστήμονας, οικονομολόγος και πρώην Δήμαρχος της Μόσχας Γαβριήλ Ποπώφ, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ιδρύματος Σλαυικής Γραφής και Πολιτισμού, στο Γυμνάσιο «Ελλάδα», στη Βιβλιοθήκη Ξένης Λογοτεχνίας Νο 174 «Δάντε Αλιγκέρι», στο Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου, στο Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης “Meschanskoye”. Τα τελευταία χρόνια τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας παρακολουθούν περί τα 600 άτομα. Πρόκειται για ομογενείς και Φιλέλληνες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ταξιδεύουν τακτικά στην Ελλάδα. Το  ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 λειτούργησαν 25  τμήματα γλώσσας, ενώ κατεγράφη ο πρωτοφανής αριθμός ενδιαφερομένων να διδαχθούν τη νεοελληνική, που ανήλθε σε 1400 άτομα. Την περυσινή 2014-2015 ακαδημαϊκή χρονιά, ο αριθμός των εγγραφών ξεπέρασε τις 1500 (στοιχεία Σεπτεμβρίου 2014) και λειτούργησαν 33 τμήματα γλώσσας (εκ των οποίων 30 για ενήλικες και 3 για παιδιά), ενώ την τρέχουσα χρονιά 2015-2016 οι εγγραφές μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 1400 και λειτουργούν 37 τμήματα γλώσσας.  Ήδη από το 2007 το Κ.Ε.Π. επανδρώνεται και με Έλληνα εκπαιδευτικό, εν Μόσχα αποσπασμένο, του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

     Ελληνική γλώσσα, η γλώσσα του Ομήρου και του Θουκυδίδη, του Σοφοκλή και του Αριστοτέλη, η γλώσσα των Αγίων Γραφών, των βυζαντινών χρονογραφημάτων, η γλώσσα του Σολωμού και του Κάλβου, του Παλαμά, του Ελύτη, του Ρίτσου, η γλώσσα που τεκμηριώνει και αντικατοπτρίζει τη συνέχεια του Ελληνισμού από την αρχαιότητα έως της μέρες μας. Η γλώσσα, η οποία ομιλείται σε μία από τις, αναμφίβολα, σαγηνευτικότερες γωνιές του πλανήτη, τόπο απαράμιλλου κάλλους, αισθησιακής φυσικής ομορφιάς, αλλά και εξαιρετικά πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού, μοναδικών μνημείων, γενέτειρα διαχρονικών αξιών και ιδεωδών, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς, για ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών ανά τους αιώνες και δεν δύναται να αφήσει αδιάφορο και ασυγκίνητο και τον πλέον απαιτητικό περιηγητή.

Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων ελληνικής γλώσσας του Κ.Ε.Π. δύνασθε να αντλήσετε στην παραπομπή του Δικτυοτόπου μας.



Расписание вы можете посмотреть по ссылке.http://www.hecucenter.ru/ru/greekcourses/timetable/raspisanie_zanyatij_na_20152016_god.html
Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория
1-й год обучения, с 19 сентября 2015
суббота
11:00-14:00
Алексей Юльевич Гришин
2й этаж, читальный зал
1-й год обучения с 12 сентября 2015
Февральская группа!
Суббота
11:00-14:00
Анна Александровна Бечина
2й этаж, розовая комната
 
Храм Св.Петра и Павла, м.Красные Ворота/Комсомольская, Рязанский переулок, д.6
Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория
1-й год обучения, с 12 сентября 2015
Февральская группа!
суббота
12:00-15:00
Динара Абдукеримовна Гаджикеримова
Трапезная
2-й год обучения, (февральская группа), с 19 сентября 2015
суббота
16:00-19:00
Мария Владимировна Гринберг
Трапезная
 
Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория
1-й год обучения, с 20 сентября 2015
воскресенье
11:00-14:00
Наталья Олеговна Рудая
круглый зал, 3 этаж
2-й год обучения, с 13 сентября 2015
воскресенье
14:00-17:00
Наталья Олеговна Рудая
круглый зал, 3 этаж
 

Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория


ДЕТСКАЯ ГРУППА 1-й год обучения, с 10 октября 2015 
суббота
15:00-16:00
Василий Юрьевич Бондаренко



ДЕТСКАЯ ГРУППА 2-й год обучения, с 10 октября 2015
суббота
16:00-17:00
Василий Юрьевич Бондаренко



ДЕТСКАЯ ГРУППА 3-й год обучения, с 10 октября 2015
суббота
17:00-18:00
Василий Юрьевич Бондаренко



2-й год обучения с 10 октября 2015   
суббота
10.00 –13.00
Петрос Калогеропулос



3-й год обученияс 10 октября 2015
Суббота
13:00-16:00
Петрос Калогеропулос



4-й год обученияс 10 октября 2015
Суббота
16:00-19:00
Петрос Калогеропулос



Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория
1-й год обученияс 7 октября 2015
понедельник, среда
18:00-19:30
Анна Александровна Бечина
405
1-й год обученияс 05 октября 2015

понедельник, среда
19:30-21:00
Наталья Олеговна Рудая
405
1-й год обучения
с 01 октября 2015
вторник, четверг
18.00-19.30
Ирина Георгиевна Белецкая
416
1-й год обучения с 15 октября 2015
Вторник, четверг
19:30-21:00
Дмитрий Алексеевич Гришин
405
1-й год обучения
с 10 октября 2015
суббота
10.00-13.00
Василий Юрьевич Бондаренко
 405
1-й год обучения с 03 октября 2015 
суббота
13.00-16.00
Ирина Георгиевна Белецкая
416
1-й год обучения
с 31 октября 2015
суббота
16.00-19.00
Диана Парисовна Иоакеимиди
416
1-й год обучения
с 18 октября 2015
воскресение
10.00-13.00
Динара Абдукеримовна Гаджикеримова
416
1-й год обучения
с 11 октября 2015
воскресение
13.00-16.00
Динара Абдукеримовна Гаджикеримова
416
1-й год обучения с 01 ноября 2015
воскресение
16:00-19:00
Анастасия Александровна Жихарева
416
2-й год обучения
с 28 сентября 2015
понедельник, среда
19:30-21:00
Александра Александровна Дудникова
416
2-й год обучения
с 24 сентября 2015
вторник, четверг
19:30-21:00
Ирина Георгиевна Белецкая
416
2-й год обучения (февральская группа) с 28 сентября 2015
понедельник, среда
18.00-19.30
Александра Александровна Дудникова
416
2-й год обучения
с 26 сентября 2015
суббота
10.00-13.00
Ирина Георгиевна Белецкая
416
2-й год обучения (февральская группас 27 сентября 2015 года
воскресение
10.00-13.00
Александра Александровна Дудникова
405
2-й год обучения
с 11 октября 2015
воскресенье
13:00-16:00
Мария Владимировна Гринберг
405
2-й год обучения
с 27 сентября 2015
воскресенье 
16:00-19:00
Елизавета Сергеевна Онуфриева
405
1-ый год обучения с 25 сентября 2015
Февральская группа!
Пятница
18:00-21:00
Сергей Владимирович Рыбаков
416
1-ый год обучения с 26 сентября 2015
Февральская группа!
Суббота
16:00-19:00
Алла Павловна Сутырина
405
3-й год обучения, с 25 сентября 2015 
пятница
18.00-21.00
Ирина Георгиевна Белецкая
405
Гимназия «Эллада» (ул. Кошкина дом 6, м. “Каширская”)
Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория
2 год обучения    с 19 сентября 2015
суббота
10.00-13.00
Сергей Владимирович Рыбаков
103
1 год обучения с26 сентября 2015
Суббота
13:30-16:30
Сергей Владимирович Рыбаков
103
 ГБУ ТЦСО «МЕЩАНСКИЙ» (г.Москва Переяславский пер. д.6, м.Рижская/м.Проспект мира)
Уровень
Дни проведения занятий
Время проведения занятий
Ф.И.О. педагога
Аудитория
1 год обучения с19 сентября 2015
суббота
12:00-15:00
Мария Владимировна Гринберг
2 этаж, каб.225, Конференц-зал

Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
1ο έτος,
έναρξη από 19 Σεπτεμβρίου 2015
Σάββατο
11:00-14:00
Αλεξέι Γκρίσιν
2ος όροφος
1ο έτος,
έναρξη από 12 Σεπτεμβρίου 2015
Tάξη Φεβρουαρίου
Σάββατο
11:00-14:00
Άννα Μπέτσινα
2ος όροφος
 
Ναός Αγίου Πέτρου και Παύλου 
Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
1ο έτος έναρξη από12Σεπτεμβρίου 2015
Tάξη Φεβρουαρίου!
Σάββατο
12:00-15:00
Ντινάρα Γκαντζικερίμοβα
Τράπεζα
2ο έτος έναρξη από19 Σεπτεμβρίου2015
Tάξη Φεβρουαρίου!
Σάββατο
16:00-19:00
Μαρία Γκρίνμπεργκ
Τράπεζα
 
Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
1ο έτος,
έναρξη από  20Σεπτεμβρίου2015
Κυριακή
11:00-14:00
Νατάλια
Ρουντάγια
Αίθουσα στρογγυλής τράπεζας, 3ος όροφος
1ο έτος,
έναρξη από 13Σεπτεμβρίου2015
Κυριακή
14:00-17:00
Νατάλια
Ρουντάγια
Αίθουσα στρογγυλής τράπεζας, 3ος όροφος
 
Σχολείο μέσης εκπαίδευσης № 26. 3,  Universitetsky ave, (metro station “Universitet”)
Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 1ο έτος, έναρξη από 10Οκτωβρίου 2015 
Σάββατο
15:00-16:00
Βασίλιος Βονταρένκο
51
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2ο έτος, έναρξη από  10Οκτωβρίου 2015 
Σάββατο
16:00-17:00
Βασίλιος Βονταρένκο
51
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 3ο έτος, έναρξη από 10Οκτωβρίου 2015 
Σάββατο
17:00-18:00
Βασίλιος Βονταρένκο
51
2ο έτος,
έναρξη από  10Οκτωβρίου 2015
Σάββατο
10.00 –13.00
Πέτρος Καλογερόπουλος

3ο έτος,
έναρξη από  10Οκτωβρίου 2015
Σάββατο
13.00 –16.00
Πέτρος Καλογερόπουλος

4ο έτος,
έναρξη από  10Οκτωβρίου 2015
Σάββατο
16.00 –19.00
  Πέτρος Καλογερόπουλος

 Διεθνές Πανεπιστήμιο της Μόσχας ( 17, Leningradskiy ave, metro station “Belorusskaya”)
Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
1ο έτος,
έναρξη από 07 Οκτωβρίου 2015
Δευτέρα Τετάρτη
18:00-19:30
Άννα Μπέτσινα
405
1ο έτος,
έναρξη από  05 Οκτωβρίου 2015
Δευτέρα Τετάρτη
19:30-21:00
Νατάλια Ρουντάγια
405
1ο έτος,
έναρξη από  01 Οκτωβρίου 2015
Τρίτη   Πέμπτη
18.00-19.30
Ειρήνη Μπελέτσκαγια
416
1ο έτος,
έναρξη από  15 Οκτωβρίου 2015
Τρίτη   Πέμπτη
19:30-21:00
Διμίτρις Γκρίσιν
405
1ο έτος,
έναρξη από
10 Οκτωβρίου 2015
Σάββατο
10.00-13.00
Βασίλιος Βονταρένκο
 405
1ο έτος,
έναρξη από
03 Οκτωβρίου 2015
Σάββατο
13.00-16.00
Ειρήνη Μπελέτσκαγια
416
1ο έτος,
έναρξη από  31 Οκτωβρίου 2015
Σάββατο
16.00-19.00
Ντιάνα Ιοακεμίδου
416
1ο έτος,
έναρξη από  18 Οκτωβρίου 2015
Κυριακή
10.00-13.00
Ντινάρα Γκαντζικερίμοβα
416
1ο έτος,
έναρξη από  11 Οκτωβρίου 2015
Κυριακή
13.00-16.00
Ντινάρα Γκαντζικερίμοβα
416
1ο έτος,
έναρξη από   01 Νοεμβρίου 2015
Κυριακή
16.00-19.00
Αναστασία Ζίχαρεβα
416
2ο έτος,
έναρξη από   28 Σεπτεμβρίου 2015
Δευτέρα Τετάρτη
19:30-21:00
Αλεξάνδρα  Ντούντνικοβα
416
2ο έτος,
έναρξη από   24 Σεπτεμβρίου 2015
Τρίτη   Πέμπτη
19:30-21:00
Ειρήνη Μπελέτσκαγια
416
2ο έτος,
έναρξη από   (τάξη Φεβρουαρίου) 28 Σεπτεμβρίου 2015
Δευτέρα Τετάρτη
18.00-19.30
Αλεξάνδρα  Ντούντνικοβα
416
2ο έτος,
έναρξη από   26 Σεπτεμβρίου 2015
Σάββατο
10.00-13.00
Ειρήνη Μπελέτσκαγια
416
2ο έτος,
έναρξη από   (τάξη Φεβρουαρίου) 27 Σεπτεμβρίου 2015
Κυριακή
10.00-13.00
Αλεξάνδρα  Ντούντνικοβα
405
2ο έτος,
έναρξη από   11 Οκτωβρίου 2015
Κυριακή
13.00-16.00
Μαρία Γκρίνμπεργκ
405
2ο έτος,
έναρξη από   27 Σεπτεμβρίου 2015
Κυριακή 
16:00-19:00

Ελισάβετ Ονουφρίεβα


405
1ο έτος έναρξη από25Σεπτεμβρίου 2015
Tάξη Φεβρουαρίου!
Παρασκευή
18:00-21:00
Σεργκέι Ριμπακόβ
416
1ο έτος έναρξη από 26 Σεπτεμβρίου 2015
Tάξη Φεβρουαρίου!
Σάββατο
16:00-19:00
Άλλα Σουτίρινα
405
3ο έτος έναρξη από25 Σεπτεμβρίου2015 
Παρασκευή
18.00-21.00
Ειρήνη Μπελέτσκαγια
405
Γυμνάσιο «Ελλάδα» (6,Koshkina, metro station “Kashirskaya”)
Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
2ο έτος έναρξη από19 Σεπτεμβρίου 2015
Σάββατο
10.00-13.00
Σεργκέι Ριμπακόβ
103
1ο έτος έναρξη από26 Σεπτεμβρίου 2015
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΈΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ!
Σάββατο
13:30-16:30
Σεργκέι Ριμπακόβ
103
Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών «МЕSCHANSKYI» (6, Pereyaslavksyi pereulok,Moscowmetro station “Rizhskaya”, “Prospekt Mira”)
Επίπεδο
Ημέρες μαθημάτων
Ώρες μαθημάτων
Ονοματεπώνυμο καθηγητού
Αίθουσα
1ο έτος έναρξη από 19Σεπτεμβρίου2015
Σάββατο
12:00-15:00
Μαρία Γκρίνμπεργκ
2ος όροφος, αίθουσα συνεδρίων№.225

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου