Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

6ο Athens Bike Festival

6ο Athens Bike Festival
Αν αγαπάς το ποδήλατο και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό, δεν έχεις παρά να περάσεις από το 6ο Athens Bike Festival! Τρεις ημέρες γεμάτες ποδήλατο σε περιμένουν στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη. Μια διοργάνωση του περιοδικού MBike Greece στοΠΛΑΊΣΙΟ της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα εντυπωσιάσει τους φίλους του ποδηλάτου.
Θα μπορείς να δοκιμάσεις σε πραγματικές συνθήκες, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα όσο πιο πολλά ποδήλατα μπορείς, με test bikes! Οι νέες ενδιαφέρουσες τάσεις στον χώρο του ποδηλάτου, τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός, είναι μερικά από αυτά που μπορείς να δεις.
Θα χάσεις την ευκαιρία να είσαι μέρος της μεγαλύτερης εκδήλωσης για το ποδήλατο στην Αθήνα;

Ειρήνη Πρέκα             debop.gr

Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, Γκάζι
18.09.2015 - 20.09.2015
18:00-21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας!
Το ποδήλατο δεν σταματά πουθενά... θα μπορούσε να είναι το σκεπτικό του φετινού Athens Bike Festival, που πραγματοποιείται παρά τις αντιξοότητες και τις πολιτικές εξελίξεις.
Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του ποδηλάτου για έκτη συνεχή χρονιά. Πολλά ποδήλατα, αξεσουάρ, εκδηλώσεις, δοκιμές ποδηλάτων, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους προβλέπει το πρόγραμμα του Athens Bike Festival.
Για φέτος στόχος μας είναι να μπορούν οι επισκέπτες να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα μας, όσα πιο πολλά ποδήλατα μπορούν... Για το λόγο αυτό οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ήδη προγραμματίσει τη διάθεση Test Bikes προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να σχηματίσει προσωπική άποψη για τα ποδήλατα που θα μπορεί να αγοράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου