Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ROYAL OLYMPIC



Αθήνα, Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου. Στην αίθουσα ATTICA του ξενοδοχείου ROYAL OLYMPIC πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Νικόλαου Λάου με τίτλο: 40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
Ο φιλόσοφος και πολιτικός αναλυτής δρ Νικόλαος Λάος όπως πάντα έκαμε μια λιτή και σοβαρή παρουσίαση ενός εξονυχιστικά εμπεριστατωμένου βιβλίου προς όλες τις πτυχές του θέματος που διαπραγματεύεται.
Γεωπολιτική, Νοοπολιτική, Διπλωματία, Ιδεολογικός Πόλεμος, Παγκόσμια Οικονομία, Χρηματοοικονομικό Σύστημα, Ενέργεια, Θρησκεία, Βιοκεντρισμός, Τρομοκρατία, Πολιτική Ασφάλειας,Μυστικές Υπηρεσίες, Μυστικιστικά Τάγματα”
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν (Alexander Dugin), πολιτειολόγος-θεωρητικός γεωπολιτικής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, και ο  σεΐχης Ιμράν Χοσεΐν (Sheikh Imran Hosein), διεθνής λόγιος του Ισλάμ και πολιτικός αναλυτής. Το βιβλίο παρουσίασαν ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης, και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Ο συγγραφέας δρ Νικόλαος Λάος είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του τα εξής: «Στο παρόν βιβλίο μου, συνδυάζω συμπαγείς ιστορίες σημαντικών πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών υποθέσεων οι οποίες χαρακτηρίζουν μακρές ιστορικές περιόδους με τρέχουσες εξελίξεις, κρίσιμες γεωγραφικές περιοχές και αρχεία διαφόρων υπηρεσιών πληροφοριών, παρέχω σημαντικές πληροφορίες και άμεσες και μοναδικές αναλύσεις για ένα ευρύ πεδίο ζητημάτων που περιλαμβάνει: από την ιστορική εξέλιξη της τρομοκρατίας μέχρι τους μυστικούς στρατούς του ΝΑΤΟ· από την αρχιτεκτονική του παγκοσμίου οικονομικού συστήματος και την τραπεζοκρατορία μέχρι τους οικονομικούς δολοφόνους και τις οικονομικές κρίσεις· από τη γεωπολιτική και τα μυστικά της μέχρι τη νοοπολιτική και τα δικά της μυστικά· τα ‘καυτά’ μέρη του κόσμου, όπως η Μέση Ανατολή, η Δυτική Αφρική, η Ανατολική Αφρική, ο Καύκασος, η Κεντρική Ασία, ο Ειρηνικός, η Λατινική Αμερική κ.λπ.· συγκρούσεις ιδεολογιών, θρησκειών, πολιτισμών και γεωπολιτικών σχολών· τη σύγκρουση μεταξύ του ανθρωποκεντρισμού και του βιοκεντρισμού· την ιμπεριαλιστική γεωπολιτική και νοοπολιτική στρατηγική μυστικιστικών ταγμάτων.»
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Άντζυ Σταθάτου, και τις μεταφράσεις η δικηγόρος Χριστίνα Φλώρου.
Το βιβλίο "40 Μυστικοί Φάκελοι που το σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν θα ήθελε να γνωρίζεις" διατίθεται: από τις Εκδόσεις Λεξίτυπον (Εμμ. Μπενάκη 36, Αθήνα, τηλ. 210-3832117 &210-3845128), από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία διανομής βιβλίων (π.χ. Protoporia, Perizitito, Skroutz, κ.λπ., όπου κάποιος παραγγέλνει μέσω internet) και ακόμη μπορεί να το παραγγείλει κάποιος μέσω του βιβλιοπωλείου της περιοχής του.
Ακολουθεί το πλήρες βίντεο της εκδήλωσης στην υπέροχη αίθουσα PANORAMA του ξενοδοχείου ROYAL OLYMPIC, με ένα ακροατήριο περί των 120 εκλεκτών προσώπων και φίλων, για την παρουσίαση του βιβλίου "40 Μυστικοί Φάκελοι που το σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν θα ήθελε να γνωρίζεις" (Εκδόσεις Λεξίτυπον):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου