Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Ο φιλόσοφος και πολιτικός αναλυτής δρ Νικόλαος Λάος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου του, το οποίο εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λεξίτυπον με τίτλο:

40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Γεωπολιτική, Νοοπολιτική, Διπλωματία, Ιδεολογικός Πόλεμος, Παγκόσμια Οικονομία, Χρηματοοικονομικό Σύστημα, Ενέργεια, Θρησκεία, Βιοκεντρισμός, Τρομοκρατία, Πολιτική Ασφάλειας,Μυστικές Υπηρεσίες, Μυστικιστικά Τάγματα”


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, αίθουσα ATTICA, οδός: Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα (πλησίον του Σταθμού Μετρό Ακρόπολη), την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 7:00 μ.μ.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν:
-   ο καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν (Alexander Dugin), πολιτειολόγος-θεωρητικός γεωπολιτικής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας
-  ο σεΐχης Ιμράν Χοσεΐν (Sheikh Imran Hosein), διεθνής λόγιος του Ισλάμ και πολιτικός αναλυτής
         
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:
-          ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης
-          ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Γιάννης Παπαμιχαήλ
-          ο Συγγραφέας.

Συντονίζει: η δημοσιογράφος Άντζυ Σταθάτου
Μεταφράζει: η δικηγόρος Χριστίνα Φλώρου

  
  Το εν λόγω βιβλίο αποτελεί μια συναρπαστική, διαφωτιστική και επιστημονικώς έγκυρη πηγή για την απόκτηση εκείνης της στρατηγικής πληροφόρησης, της ενόρασης και της ανάλυσης που χρειάζονται στον καθένα μας για να κατανοεί επαρκώς το ιστορικό περιβάλλον του και να δρα επιτυχώς σε αυτό και επ’ αυτού.
    Συνδυάζοντας συμπαγείς ιστορίες σημαντικών πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών υποθέσεων οι οποίες χαρακτηρίζουν μακρές ιστορικές περιόδους με τρέχουσες εξελίξεις, κρίσιμες γεωγραφικές περιοχές και αρχεία διαφόρων υπηρεσιών πληροφοριών, ο Νικόλαος Λάος παρέχει σημαντικές πληροφορίες και άμεσες και μοναδικές αναλύσεις για ένα ευρύ πεδίο ζητημάτων που περιλαμβάνει: από την ιστορική εξέλιξη της τρομοκρατίας μέχρι τους μυστικούς στρατούς του ΝΑΤΟ· από την αρχιτεκτονική του παγκοσμίου οικονομικού συστήματος και την τραπεζοκρατορία μέχρι τους οικονομικούς δολοφόνους και τις οικονομικές κρίσεις· από τη γεωπολιτική και τα μυστικά της μέχρι τη νοοπολιτική και τα δικά της μυστικά· τα ‘καυτά’ μέρη του κόσμου, όπως η Μέση Ανατολή, η Δυτική Αφρική, η Ανατολική Αφρική, ο Καύκασος, η Κεντρική Ασία, ο Ειρηνικός, η Λατινική Αμερική κ.λπ.· συγκρούσεις ιδεολογιών, θρησκειών, πολιτισμών και γεωπολιτικών σχολών· τη σύγκρουση μεταξύ του ανθρωποκεντρισμού και του βιοκεντρισμού· την ιμπεριαλιστική γεωπολιτική και νοοπολιτική στρατηγική μυστικιστικών ταγμάτων.

Πληροφορίες για τον Συγγραφέα

Ο Νικόλαος Λάος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Είναι πολιτικός αναλυτής και φιλόσοφος. Σπούδασε Μαθηματικά, Πολιτική και Ανθρωπιστικές Επιστήμες και αποφοίτησε με ειδικούς επαίνους από το University of La Verne (Καλιφόρνια). Η διπλωματική εργασία του επί των θεμελίων της Μαθηματικής Ανάλυσης και της Διαφορικής Γεωμετρίας εξεδόθη υπό τον τίτλο Topics in Mathematical Analysis and Differential Geometry από τον διεθνή επιστημονικό εκδοτικό οίκο World Scientific Publishing Co. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τις εφαρμογές των Μαθηματικών στη μελέτη στρατηγικών προβλημάτων, εξοπλιστικών ανταγωνισμών και προβλημάτων Κυβερνητικής και εξέδωσε σχετικό βιβλίο υπό τον τίτλο Οι Διεθνείς Σχέσεις Ως Αντικείμενο Επιστήμης (Αθήνα, Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA στη Χρηματοοικονομική (FESE/Brittnau). Αναγορεύθηκε σε Διδάκτορα της Χριστιανικής Φιλοσοφίας από τη Θεολογική Ακαδημία του Αγίου Ανδρέα (Μεξικό) της Ουκρανικής Ορθόδoξης Εκκλησίας. Ανέπτυξε πολύπλευρη δραστηριότητα ως σύμβουλος σε θέματα Δογματικής Ανατολικών Ορθοδόξων Εκκλησιών· σε αυτό το πεδίο, εξέδωσε το εξής σύγγραμμα: The Hesychastic Illuminism and the Theory of the Third Light: Metaphysics, Metapolitics and Ethics (Αγγλία, Εκδ. White Crane Publishing Ltd). Έχει διδάξει Θεωρία Διεθνούς Πολιτικής και Διεθνή Οικονομικά στο University of Indianapolis και στο European University και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως στέλεχος με αντικείμενα τη διεθνή πολιτική οικονομία και την οργάνωση και διοίκηση ιδιωτικών δικτύων πληροφοριών.  

Τηλ.: 210 3832117 & 210 3845128  
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου