Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Orient Express at Zp87

ORIENT EXPRESS
Ένα μουσικό ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη έως το Παρίσι…
Απο την ανατολη ως τη δυση.
Το μουσικο προγραμμα με τιτλο Orient Express σας υποσχεται μια ακουστική βραδιά που θα μας παρασύρει νοερα να ακολουθήσουμε το δρομολόγιο του θρυλικού Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη στη Βιέννη, την Βουδαπέστη και το Παρίσι.
Οδηγός μας, ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την ομάδα βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν σε ένα μουσικό οδοιπορικό, επηρεασμένο από τις μουσικές και τα τραγούδια της φημισμένης αυτής διαδρομής.
Ένα «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής και τον ανεκτίμητο ήχο των βιολιών. Ένα μουσικό οδοιπορικό, με ανατολίτικες μελωδίες και τραγούδια της Πόλης,βιεννεζικα βαλς, αργεντινικα τάνγκο, Ισπανικα πασο ντομπλε, γαλλικα τραγούδια της Εντίθ Πιαφ, σουίνγκ, πόλκες, ουγγαρέζικους χορους και τσάρδας, σε μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου,απο το καφε αμαν ως το καφε σανταν.
Συνταξιδιώτες του ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, η Εύη Μάζη στο τραγούδι ,ο Γιαννης Πλαγιανακος στο κοντραμπασσο,ο περιφημος σολιστας Δημος Βουγιουκας στο ακορντεον ,και η ομάδα των βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» με τους Δέσποινα Συρίγου, Βαγγέλη Βοττέα, Κώστα Κοκκαλιάρη, και Ραφαήλ Βλαστάρη και ,Νικο Μηλα.


Πέμπτη, 10 Μαΐου στις 9 μ.μ. - 10:30 μ.μ.

Zp87
Zoodochou Pigis 87, Αθήνα

https://www.facebook.com/events/464356717317098/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου