Τρίτη 10 Απριλίου 2018

"ΝΤΕΜΠΟΥΤΤΟ" με Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα του μαέστρου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ

18/4/2018, Συναυλία Χρήστου & Μαρίνας Κολοβού με Συμφ.Ορχ.&Χορ.Δήμ.Αθηναίων.
"ΝΤΕΜΠΟΥΤΤΟ" με Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα του μαέστρου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ. 
Σολίστ: ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΛΟΒΟΥ (τσέλλο). 
"Μουσικά Ταξείδια" με την Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δ. Αθηναίων. Αφιέρωμα στην Ιταλία. Θα ακουστούν έργα των Cherubini ("Medea", Overture), Rossini ("Il Signor Bruschino", Overture), Faccio ("Amleto", Marcia Funebre), Martucci (Novelletta per orchestra, op.82), Puccini ("Manon Lescaut", Intermezzo), Respighi (Adagio con variazioni per violoncello e orchestra) & Verdi ("Traviata", "Il Trovatore", Nabucco", "La Forza del Destino", cori celebri e sinfonie). 


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
https://opanda.gr/images/mousika_taxidia_Simfoniki-Orchestra_Programme.pdf



Τετάρτη, 18/4/2018, ώρα 20.30, στην αίθ. "Μηχανουργείο" της Τεχνόπολης-Γκάζι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό και θέμα την μουσική από την ΙΤΑΛΙΑ.

Θα ακουσθούν εισαγωγές, χορωδιακά κ.ά. των Κερουμπίνι, Ροσσίνι, Φάτσιο, Πουτσίνι, Μαρτούτσι, Βέρντι και Ρεσπίγκι (Αντάτζιο με παραλλαγές για βιολοντσέλλο και ορχήστρα).

Ανάμεσα στα έργα θα δοθεί για Πρώτη Φορά στην Αθήνα το "πένθιμο εμβατήριο" από την 4η πράξη του "Αμλέτο" του Φάτσιο, στην πρωτότυπή του μορφή για ορχήστρα, το οποίο για περίπου 100 χρόνια ακούγεται σε διασκευή για μπάντα το Μεγ. Σάββατο το πρωί από την "Παλαιά" Φιλαμρονική Κερκύρας, στον επιτάφιο του Αγ. Σπυρίδωνος. 

Παίζει η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.
Δ/νση Χορ.: Σταύρος Μπερής
Σολίστ: Μαρίνα Κολοβού (τσέλλο)

Δ/νει ο Χρήστος Κολοβός στο ντεμπούττο του με ελληνική συμφωνική ορχήστρα.

https://www.facebook.com/events/1287610668037211/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου