Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Προβολή ταινίας ''Η μάχη της Σεβαστούπολης''

Το Σπούτνικ ταξιδεύει στου Ζωγράφου!

Το Περιοδικό Σπουτνικ έφτασε στη γειτονιά μας και την Πέμπτη 30/11, στις 8.00 μ.μ. σας καλεί στο νέο του στέκι στην οδό Δημοκρατίας 11Β για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την ταινία "Η μάχη της Σεβαστούπολης".
Παράλληλα, ο χωρός θα είναι ανοιχτός από τις 6 μ.μ. και θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. 
Η πρωτοφανής καταστροφή που έπληξε πρόσφατα τις περιοχές της Δυτικής Αττικής άφησε πίσω της 23 νεκρούς, εκατοντάδες άστεγους ανθρώπους και τεράστιες υλικές ζημιές σε κατοικίες και υποδομές. Η τραγωδία αυτή είναι ακόμα ενεργή. Χρέος και καθήκον του καθενός και της καθεμιάς μας είναι να σταθούμε με αλληλεγγύη δίπλα σε όλους αυτούς που θρηνούν τους ανθρώπους τους και την ζωή τους την ίδια. Να είμαστε αυστηροί απέναντι στις υπάρχουσες ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κράτους συνολικά αλλά και να βοήθησουμε έμπρακτα τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν την καταστροφή.
Να δώσουμε ξανά την ελπίδα στην Δυτική Αττική!
Οι υλικές ανάγκες και οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό για να βοηθήσει τους πληγέντες είναι τεράστια και καθημερινή.
Συγκεντρώνουμε λοιπόν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την καταστροφή στη Δυτική Αττική.
Τρόφιμα:
1. Εμφιαλωμένα νερά
2. Τρόφιμα μακράς διάρκειας που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης ( = δεν χρειάζονται μαγείρεμα), π.χ. κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες κτλ.
3. Γάλατα εβαπορέ - μακράς διαρκείας που διατηρούνται εκτός ψυγείου (και για μικρά παιδιά ή παιδιά βρεφικής ηλικίας)
4. Είδη ρουχισμού (χειμωνιάτικα και σε καλή κατάσταση).

Όλα τα παραπάνω είδη θα παραδοθούν στις δομές πολιτικής προστασίας που βρίσκονται στις περιοχές της Μάνδρας και της Ν. Περάμου και θα διανεμηθούν με ευθύνη αυτών στους ανθρώπους.

Πέμπτη 30/11, από τις 6.00μ.μ. και μετάστην οδό Δημοκρατίας 11Β, στου Ζωγράφου!


https://www.facebook.com/events/719647144898366/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

International Video Poetry Festival #11