Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΣΤΗΝ “ΑRT SPACE” ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ‏

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ – ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΣΤΗΝ “ΑRT SPACE”
Ξεκινά η νέα περίοδος συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», με τους Πολυχώρους Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού 2014-2015.
Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη, οι εικαστικοί του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά καθώς και της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», καλούνται να συμμετέχουν σε μια νέα εικαστική παρέμβαση με θέμα «Φθινόπωρο 2014», που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 - 15/9, στη φιλόξενη αίθουσα «Αrt Space» ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ. Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης έχουν οριστεί για την Τρίτη 9/9 και ώρα 19.30μ.μ.
«Μια νέα δημιουργική χρονιά, με Χρώμα και Άρωμα Πολιτισμού, ξεκινά. Έχοντας ήδη την εμπειρία ενός χρόνου, φέτος θα είμαστε περισσότερο δημιουργικοί και θα σχεδιάσουμε καλύτερα τις εκδηλώσεις μας, πάντοτε με γνώμονα την προώθηση και την προβολή της Τέχνης και των δημιουργών της στο ευρύ κοινό, τόνισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»  κ. Στέλιος Μαρούλης και ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ» κ. Γιώργος Δεληολάνης.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 15/9. Ώρες Λειτουργίας : 24 ώρες. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.  
Τέλος, συνεχίζεται στον ίδιο χώρο -έως 9/9/2014-  η ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα το καλοκαίρι, με τη συμμετοχή μελών -εικαστικών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Φωτογραφίες: Από τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου