Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΦΩΤΗΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ

Η Φωτεινή Φιλοσόφου ως Αντιγόνη
Από όπου και πέρασε η Αντιγόνη της Φωτεινή Φιλοσόφου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και η περιοδεία συνεχίζετε με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος εντυπωσιασμένος από την ανυπέρβλητη σκηνική της παρουσία και την ερμηνεία της περιμένει μετά την παράσταση να φωτογραφηθεί μαζί της να την χαιρετίσει από κοντά, να την αγγίξει με τον θαυμασμό που αυθόρμητα εκδηλώνετε για τους μεγάλους καλλιτέχνες. 
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου AIXMH είναι μια παράσταση που προσθέτει στο Ελληνικό θέατρο ιστορία.
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Νικολαΐδης ερμηνεύει εκπληκτικά τον Κρέοντα, έχοντας στις πλάτες του την ευθύνη όλης την παραγωγής.
Ο μπάσος Βασίλης Ασημακόπουλος έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο δύσκολους κριτές ως Αίμωνας με την ξεχωριστή του παρουσία και ηθοποιία.
Την παράσταση πλαισιώνουν πολλοί καλοί ηθοποιοί και στους υπόλοιπους ρόλους: ο Τάσος Πολιτόπουλος ως Φύλακας, ο Χρήστος Κανέλλης ως Τειρεσίας, η Μαριέτα Αντιβάση ως Ισμήνη, η Κοραλία Ροδίτη ως Ευρυδίκη, και ο Ιωακείμ Κάσδαγλης ως Εξάγγελος. Τον χορό απαρτίζουν οι άξιοι ερμηνευτές: Βασίλης Ασημακόπουλος,  Τάσος Πολιτόπουλος, Μαριέτα Αντιβάση, Ιωακείμ Κάσδαγλης, Γιώργος Χουσάκος.
Την Αντιγόνη της Φωτεινή Φιλοσόφου δεν πρέπει κανείς λάτρεις της υψηλής τέχνης να χάσει, απομένουν αρκετές παραστάσεις αν την Ελλάδα που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Ελληνικού Θεάτρου AIXMH. www.ehmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου