Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αναγνώρισε το πτυχίο της Θεολογικής Ακαδημίας της Ι. Μητρόπολης Καναδά


Ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Ε. Αγγελόπουλος εγχειρίζει στον 
Μητροπολίτη Σωτήριο το έγγραφο του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., με το 
οποίο αναγνωρίζεται το πτυχίο της Θεολογικής Ακαδημίας. 
Στο βάθος διακρίνεται ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ Χριστοδούλου, 
ο οποίος ενεχείρησε το πτυχίο στον αριστεύσαντα Ν. Σιρμαλή
Στην 12η απονομή πτυχίων της Θεολογικής μας Ακαδημίας, το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης, Ελλάδας) ανεγνώρισε το πτυχίο της Θεολογικής μας Ακαδημίας. Την ανακοίνωση έκαμε επισήμως ο Πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Εξοχ. κ. Ε. Αγγελόπουλος, ο οποίος εργάστηκε πολύ για την αναγνώριση αυτή και τον ευχαριστούμε θερμά.
Η τελετή απονομής πτυχίων της Θεολογικής μας Ακαδημίας ήταν, όπως κάθε χρόνο, επιτυχής σε όλα. Επτακόσιοι και πλέον συνδαιτυμόνες παρεκάθησαν στο δείπνο. Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Ε. Αγγελόπουλος. Άλλοι ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Τορόντο κ. Rob Ford. Η γερουσιαστής Παναγιώτα Πάππα-Merchant. Ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Δ. Αζεμόπουλος. Ο Ομοσπονδιακός Βουλευτής κ. Δ. Καρύγιαννης. Ο Ομοσπονδιακός Βουλευτής κ. Κ. Μενεγάκης, ο οποίος έφερε γραπτό μήνυμα του πρωθυπουργού κ. S. Harper. Ο π. Ιγν. Δελής Διευθυντής της ΤΟΤΑ. Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Καναδά κ. Ε. Κουτσούγερα. Ο αριστεύσας της χρονιάς κ. Ν. Σιρμαλής και ο Μητροπολίτης Σωτήριος.
Όπως κάθε χρόνο οι φοιτητές και όλος ο λαός έψαλλαν ύμνους και τραγούδια σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Το πτυχίο στον αριστεύσαντα ενεχείρησε ο κ. Ανδρέας-Μιχαήλ Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος της Θεολογικής Ακαδημίας, γιος του αείμνηστου Ι. Χριστοδούλου, ιδρυτή της Θεολογικής Ακαδημίας.
Για το νέο πανεπιστημιακό έτος όλα προβλέπονται αισιόδοξα και ο αριθμός των νέων φοιτητών θα είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά.
Εκ του Γραφείου της Ι. Μητρόπολης
15 Μαΐου 2012

Ο Δήμαρχος Τορόντο κ. Rob Ford εγχειρίζει στον Μητροπολίτη Σωτήριο συγχαρητήρια πλακέτα, επαινώντας το έργο της Θεολογικής Ακαδημίας


Ο αριστεύσας της χρονιάς Νικόλαος Σιρμαλής κρατώντας το πτυχίο του και την εικόνα του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου, Προστάτη της Θεολογικής Ακαδημίας, με την οικογένεια του, τον Μητροπολίτη Σωτήριο, τον Πρέσβη κ. Ε. Αγγελόπουλο, τον Γεν. Πρόξενο κ. Δ. Αζεμόπουλο και τον Αρχιμ Ιγν. Δελή, Διευθυντή της Θεολ. Ακαδημίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου