Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων – 1ο Σύστημα Προσκόπων Ψυχικού


 Επιτέλους, ο καιρός άνοιξε 

🌞 και είστε έτοιμοι να αρχίσετε τις βόλτες. Αλλά, για μισό λεπτό! Μόνοι θα βγαίνετε; Όχι βέβαια, αφού σας έχουμε την καλύτερη ιδέα:
Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και εξασφαλίστε την καλύτερη παρέα για όλες τις βόλτες σας, στην πόλη, στο βουνό, στη θάλασσα, μέχρι την άκρη του κόσμου ή μέχρι το περίπτερο, ο σκύλος σας θα είναι εκεί για εσάς!
🧡
Αν αυτό σας ακούγεται ωραίο και θέλετε να μάθετε περισσότερα, τα σκυλάκια μας θα σας περιμένουν την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ψυχικού, για να σας γνωρίσουν, να σας μυρίσουν, να σας κάνουν χαρές και να σας κλέψουν την καρδιά.
Θα έχουν μαζί και τους εθελοντές μας, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για εσάς και θα απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τα ζωάκια μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Δήμου Αιγιαλείας.
🐾🐾
Σας περιμένουμε!
🐾🐾
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι. Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι' αυτό, τα ζωάκια μας κι εμείς θα είμαστε ευγνώμονες αν θελήσετε να μας βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειαζόμαστε:
Drontal για σκύλους
Advocate αμπούλες
Simparica Trio
Bravecto
Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
Περιλαίμια και λουράκια
Box μεταφοράς
Πατάκια, χαλάκια, κουβέρτες 

1ο Σύστημα Προσκόπων Ψυχικού, Αλ. Παπαναστασίου 21, Νέο Ψυχικό 154 51


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου