Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

3ο CineKids Festival (Asyrmatos)

 


O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου συνεχίζει το 3ο Cinekids Festival με τεράστια χαρά και πολλή αγάπη παρουσιάζοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά το Παιδικό Θερινό Σινεμά Cine Kids Festival, κάθε Κυριακή από τις 2 Ιουλίου έως και τις 20 Αυγούστου, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο δροσερό χώρο του Πάρκου Ασυρμάτου!

📣 Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:30 και προβολή ξεκινάει στις 21:00
Είστε όλοι καλεσμένοι...
---------------------------------------------
2/7/23
Μετά μορφωμένοι πράκτορες /
Spies in Disguise
Animation 2019| Έγχρ. | Διάρκεια: 101´
Αμερικανική ταινία, Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν
Ο σούπερ κατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ είναι εντελώς αντίθετοι. Ο Λανς είναι αεράτος, εντυπωσιακός και κάπως κυριλέ. Ο Γουόλτερ πάλι…όχι. Αλλά ότι στερείται ο Γουόλτερ σε κοινωνικότητα το υπερκαλύπτει με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά του, δημιουργώντας τρομερές εφευρέσεις, που χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές αποστολές του. Αλλά όταν τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς θα πρέπει ξαφνικά να βασιστούν ο ένας στον άλλο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και αν αυτό το περίεργο ζευγάρι δεν μπορέσει να γίνει ομάδα, ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει.
---------------------------------------------
9/7/23
Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού / Le Trésor du Petit Nicolas
Παιδική 2022| Έγχρ. | Διάρκεια: 100´
Γαλλική ταινία, Σκηνοθεσία: Ζουλιέν Ραπενό
Με τους: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ
Ο Μικρός Νικόλας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια - γιατί φιλαράκια ενωμένα, ποτέ νικημένα!
Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα.
---------------------------------------------
16/7/23
Ουπς ο Νώε έφυγε 2 / Ooops! The Adventure Continues
Animation 2020| Έγχρ. | Διάρκεια: 85'´
Ιρλανδική ταινία, Σκηνοθεσία: Τόμπι Γκένκελ, Σον ΜακΚόρμακ
Μετά την Κιβωτό του Νώε, τι; Ε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Η περιπέτεια συνεχίζεται με τα αξιαγάπητα ζωάκια να διευρύνουν την ανορθόδοξη οικογένειά τους και να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα για τον κόσμο γύρω τους, σε μια ακόμη ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια
Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα.
---------------------------------------------
23/7/23
Σόνικ η ταινία /Sonic the Hedgehog
Φαντασίας 2020| Έγχρ. | Διάρκεια: 122'´
Αμερικάνικη/Γιαπωνέζικη ταινία, Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ
Με τους: Τζέιμς Μάρντσεν, Τίμκα Σούμπτερ, Τζιμ Κάρεϊ
Ο αγαπημένος χαρακτήρας της Sega έχει τη δικιά του live-action ταινία! Το videogame που λάτρεψαν γενιές και γενιές έρχεται σε μια άκρως συναρπαστική ιστορία στη μεγάλη οθόνη με τον Τζιμ Κάρεϊ να επιστρέφει στις κωμικές του ρίζες.
---------------------------------------------
20/7/23
Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία
Peanuts: The Movie
Animation 2015| Έγχρ. | Διάρκεια: 93´
Αμερικανική ταινία, Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο
Ο Τσάρλι Μπράουν επιστρέφει - κυρίως για να συστηθεί σε μια νέα γενιά - κι, όμως, σαν να μην είχε φύγει ποτέ από τα κόμικ, την τηλεόραση, τα σινεμά, την καρδιά μας.
---------------------------------------------
6/8/23
Η Παρέα των Θαυμάτων / My Fairy Troublemaker
Animation 2022| Έγχρ. | Διάρκεια: 85'
Γερμανική ταινία, Σκηνοθεσία: Κάρολιν Όριγκερ
Η Βιολέτα είναι μια νεαρή… μαθητευόμενη νεράιδα των δοντιών. Φλυαρεί διαρκώς και είναι αρκετά ισχυρογνώμων, αν και στην πραγματικότητα κατά βάθος είναι ανασφαλής επειδή ακόμη δεν ξέρει να χειριστεί καλά τη μαγεία. Αντί να δημιουργεί όμορφα παιχνίδια για τα παιδιά, αυτή το μόνο που καταφέρνει να φτιάξει είναι βιολέτες! Όταν αποτυγχάνει στις τελικές εξετάσεις για νεράιδες, η Βιολέτα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και μπαίνει λαθραία στον κόσμο των ανθρώπων.
---------------------------------------------
12/8/23
Μπομπ Σφουγγαράκης Έξω απ' τα Νερά του /
The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
Animation 2015| Έγχρ. | Διάρκεια: 93'
Αμερικάνικη ταινία, Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ
Στη δεύτερη κινηματογραφική του περιπέτεια, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ο Τετραγωνοπαντελονής, βγαίνει στη στεριά, αλλά παραμένει μέσα στα νερά της ανατρεπτικής κωμωδίας.
---------------------------------------------
20/8/23
Παράξενος κόσμος / Strange World
Animation 2022| Έγχρ. | Διάρκεια: 102'
Αμερικάνικη ταινία, Σκηνοθεσία: Ντον Χολ, Κι Ενγκουγιέν
Τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.
---------------------------------------------
Εδώ μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα:
https://www.docdroid.net/aM7AN0W/program-soaff6-2023-pdf...
K: Κατάλληλο για όλους
Κ12: Κατάλληλο για άνω των δώδεκα ετών
Κ15: Κατάλληλο για άνω των 15 ετών
Κ18: Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
📌Πολύ σημαντική θα είναι η προσφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, σχολικά είδη και είδη καθαριότητας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο – Φαρμακείο.
#SOAFF
#6SOAFF2023 #tocinemaseperimenei #oaffstroggylo2023 #oaffstroggylo #comingsoon #cinemanights #summer2023 #cinema #cinemalovers #cinephile #summerinthecity #openairfestival #openaircinema #filmfestival #lovecinema #summercinema #filmsunderthestars #cinekidsfestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου