Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ ΔΡΟΜΟΥ: ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΑ - Συναυλία ΓΚΙΝΤΙΚΙ - OPEN CALL KAΛΛITEXΝΩΝ


 Το 1ο Φεστιβάλ «Το άλσος τραγουδά και χορεύει», την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 19.00 

🎸🎼🎷
🟧 Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου καθιερώνούν ένα νέο θεσμό, το φεστιβάλ τέχνης δρόμου «Το Άλσος τραγουδά και χορεύει»!
🟩 Για πρώτη χρονιά το καταπράσινο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται ταλαντούχους καλλιτέχνες και πλημμυρίζει από μουσικές, χρώματα και ζωντάνια. Αποκτά πνοή και γίνεται χώρος καλλιτεχνικής δημιουργίας και απόδρασης από το αστικό τοπίο της θερινής Αθήνας.
🟨 Μουσικοί, χορευτές, ζωγράφοι, και πάσης φύσεως ανήσυχοι καλλιτέχνες, θα βρίσκονται διάσπαρτα στην ευρύτερη περιοχή του καταπράσινου άλσους μας επιλέγοντας ως όχημα την τέχνη του δρόμου ή αλλιώς “street art”. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν μια ξεχωριστή καλλιτεχνική διαδρομή περιπάτου, να έρθουν σε άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες, να συζητήσουν, να αλληλεπιδράσουν.
🟥 H διοργάνωση θα κλείσει με μεγάλη συναυλία των ΓΚΙΝΤΙΚΙ
OPEN CALL : Είσαι μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, ζωγράφος ή απλά άνθρωπος που επιθυμεί να μοιραστεί το ταλέντο σου; Το φεστιβάλ τέχνης δρόμου «Το Άλσος τραγουδά και χορεύει» σε προσκαλεί να μοιραστείς την τέχνη σου για 30’ σε ένα ευρύ κοινό και να γίνεις για ένα απόγευμα καλλιτέχνης του δρόμου.
Αναζητούμε καλλιτεχνικές δράσεις που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες:
Έντεχνη μουσική
Ρεμπέτικο / Λαϊκό
Pop / Rock / Soul / Blues μουσική
Hip hop / Rap
Ορχηστρική μουσική δωματίου
Χορός / Streetdance / Performances
Παντομίμα / Ταχυδακτυλουργία / Ζογκλέρ
Εικαστικά / Ζωγραφική / Graffiti / Installations
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα στο site και η ομάδα του φεστιβάλ θα επικοινωνήσει μαζί σου!
https://street-art-festival.gr/
ℹ️ Διαβάστε αναλυτικά εδώ στο site του Φεστιβάλ: https://street-art-festival.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου