Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

«Έρως ανίκατε sms» Uni-Arts - Bob Festival 2019

Η ομάδα Uni-Arts παρουσιάζει το δικό της πρωτότυπο θεατρικό έργο in progress το οποίο βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό μέσω του μέλους, του σώματος και της φωνής και την διττή έρευνα πάνω στο σύγχρονο ήχο (sound landscapes), τη διαρκή του αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τον κλασικό ήχο (στις συνθέσεις χρησιμοποιούνται και tapes - προ-ηχογραφημένοι ήχοι) και τον απεγκλωβισμό του ηθοποιού από το φόβο του «τίποτα»

Περίληψη
Ένας αφηγητής, διαβάζει την αλληλογραφία ενός ζευγαριού που έχει χωρίσει. Παράλληλα, τρεις παρουσίες διεισδύουν και αντιπαρατίθενται σαρκαστικά στη φαινομενικότητα της ύπαρξής του, ψεκάζοντας τον με ένα μυστηριώδες υλικό. Όμως ο ήρωάς μας αδρανεί σαν ουράνιο σώμα που διανύει τη δική του ανεξάρτητη τροχιά στο χωροχρόνο.

▪️Επιχειρούμε να γίνουμε Επίλεκτοι στο Φεστιβάλ Θεάτρου Bob στο Θέατρο Κιβωτός. Θα παρουσιάσουμε το «Έρως ανίκατε sms» πρωτότυπο έργο το οποίο μπορεί κάποτε να γράψουμε. Ο ημιτελικός είναι στις 14 Ιουνίου. Με ένα εισιτήριο των 10 ευρώ θα δείτε και θα ψηφίσετε τις 15λεπτες παρουσιάσεις άλλων 6 ομάδων. αξιόλογων υποθέτουμε αφού απαρτίζονται όλες από νέα παιδιά.

Ξεκινά στις 18:00 και παίζουμε δεύτεροι στις 18:30

Παναγιώτης Αθανασόπουλος Athos Perperio
Ειρήνη Σγουρίδου Eirini Sgouridou
Justine Goussot
Απόστολος Πελεκάνος Apostolos Pelekanos

Photo credit: Fanis Pavlopoulos

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/festival/theatro-kivotos/bob-theatre-festival-2019/


https://www.facebook.com/events/2010319032609004/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου