Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Μια λαμπερή βραδιά στον Ροταριανό Όμιλο Δράμας

Επίσημη επίσκεψη της Διοικήτριας της 2484 περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, Χρύσας Τσελέπη στον όμιλο μας εχθές. 
Μια λαμπερή βραδιά. Συνέπεσαν χθες η επίσημη επίσκεψη του εκπροσώπου του προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ μέσω της Διοικήτριας μας, Χρύσας Τσελέπη με την εισδοχή του νέου μέλους Δημήτρη Χ" Γεωργίου στην οικογένεια του ομίλου μας. Δύο κορυφαίες στιγμές της χρονιάς για τον όμιλο μας. Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο όμιλος υποδέχθηκε στην παρέα του τον Δημήτρη Χ" Γεωργίου, ο οποίος με την προσωπικότητα του θα προσδώσει ειδικό βάρος . Ο πρόεδρος του ομίλου, ο ανάδοχος του ο γραμματέας του ομίλου, καθώς και όλα τα μέλη μας, εύχονται σιδερένιος και πάντα παρών για υπηρεσίες στην ανθρωπότητα και την τοπική κοινωνία. Η ομιλία της Διοικήτριας μας, Χρύσας Τσελέπη ακούστηκε με πολλή προσοχή καθώς τόνισε με πολύ απλό αλλά μεταδοτικό τρόπο, το στόχο και το σκοπό του Ρόταρυ. Μόνο θετικές εντυπώσεις μένουν από την εμπλοκή όλων μας στο έργο του γραναζιού με βασική αρχή το " υπηρετείν υπεράνω εαυτού " ....η συναδέλφωση καθώς και η συμφιλίωση μέσα από την πολυμορφία των ανθρώπων που συναντάμε στη διάρκεια της ροταριανής μας πορείας είναι η καλύτερη κ μεγαλύτερη κληρονομιά για όλους μας. 
Έτσι λοιπόν μέσα σε αυτό το πολύ ζεστό και ροταριανό κλίμα, ο ΡΟΔ τίμησε και ευχαρίστησε για την 25 ετή ανιδιοτελή παρουσία κ προσφορά του στον όμιλο μας, τον ροταριανό Γιώργο Βογιατζή. Από εχθές πια κοσμεί την παρέα των επίτιμων μελών μας, μαζί με τους Αμπατζή Αναστάσιο και Νίκο Γρηγορίου. Η βραδιά όμως είχε άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική στιγμή. Ο ροταριανός Γιώργος Μαρούσης βρέθηκε στην Νέα Υόρκη κ επισκέφθηκε τον όμιλο της Wall Street. Το λάβαρο του ΡΟΔ κοσμεί πια το τραπέζι του ροταριανού ομίλου της Wall Street, ο οποίος με την σειρά του αντάλλαξε το δικό τους λάβαρο το οποίο μετέφερε στο τραπέζι μας χθες ο ροταριανός Γιώργος Μαρούσης μαζί με τις άριστες εντυπώσεις από την επίσκεψη του στον συγκεκριμένο όμιλο. Ταξιδεύοντας και επισκεπτόμενοι άλλους ομίλους στο εξωτερικό σε όλο τον κόσμο, βιώνει κανείς εμπειρίες μοναδικές, εμπειρίες ζωής !!! Ευχαριστούμε τον Γιώργο που μας ταξίδεψε στην μητρόπολη του κόσμου. Μετά το Λος Άντζελες και το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, το λάβαρο μας κατακτά και την Νέα Υόρκη. Το γρανάζι όμως δεν σταματά ... έτσι λοιπόν με ανυπομονησία περιμένουμε τον επόμενο προορισμό ...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ροταριανούς φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή συνεστίαση : τους βοηθούς διοικητές Ζαφείρη Δημάκη καθώς και Δημοσθένη Ιορδανίδη, την ροταριανή γραμματέα του ομίλου Δυτικής Καβάλας, Μαρία Τσακαλίδου, και τον φίλο και ροταριανό Στράτο Αδάμ.
Ευχαριστούμε όμως για την παρουσία της για άλλη μια φορά την Μανάβη Μαρία και τον φίλο Τσουρουκίδη Χαράλαμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου