Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

National Theatre Live: Μedea

Φωτογραφίες: Richard Hubert Smith
Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών  του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης  θεατρικών παραστάσεων.
Το πρόγραμμα National Theatre Live - 
www.ntlive.com -  διανύει την πέμπτη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία   και το Βρετανικό Συμβούλιο  και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης, το περίφημο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Ζωντανή αναμετάδοση από το Olivier Theatre στο Λονδίνο
Με αγγλικούς υπότιτλους

Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας αναμεταδίδει ζωντανά από το Olivier Theatre την περίφημη τραγωδία του Ευριπίδη, σε μια νέα εκδοχή από τον Ben Power και σε σκηνοθεσία της Carrie Cracknell (Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Gate Theatre 2007-2012).
Στον ομότιτλο ρόλο η Helen McCrory, γνωστή στο κοινό του Μεγάρου από την ερμηνεία της στο έργο του Stephen Beresford «Η τελευταία των Haussmann».
Σκηνοθεσία: Carrie Cracknell
Σκηνικά: Tom Scutt
Φωτισμοί: Lucy CarterΧορογραφία: Lucy GuerinΜουσική: Will Gregory, Alison Goldfrapp
Στην παράσταση συμμετέχουν: Lorna Brown, Vivien Carter, Michaela Coel, Simon Desborough, Amy Griffiths, Andrian Grove, Hazel Holder, Jane Leaney, Caroline Martin, Daisy Maywood, Yuyu Rau, Dominic Rowan,  Danny Sapani, Petra Söör, Clemmie Sveaas, Naomi Tadevossian, Martin Turner, Toby Wharton, Cath Whitefield, Jane Wymark
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
ΗμερομηνίαΏρα έναρξης:
4 Σεπτεμβρίου 2014/21:00
Προπώληση από:
27 Αυγούστου 2014
Τιμές:
Φοιτητικά: € 7
Γενική είσοδος: € 14
Αγορά Εισιτηρίων Online 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου