Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Η Παπαχρήστου αφιερώνει το «χρυσό» άλμα στα θύματα της πυρκαγιάς

Τη στιγμή που έκανε το άλμα που αποδείχθηκε «χρυσό», η Βούλα Παπαχρήστου δεν ξέχασε την τραγωδία που βίωσε η χώρα μας, όσους χάθηκαν και όσους θρηνούν.
Μετά τη δεύτερη προσπάθειά της στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου- στο οποίο πέτυχε το 14,60 μ. που της έδωσε τη νίκη- η άλτρια έδειξε προς τον ουρανό και μετά την μαύρη κορδέλα με την οποία αγωνίζεται όλη η ελληνική ομάδα στο Βερολίνο, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς.
«Εύχομαι να χάρισα έστω και λίγη αισιοδοξία στους Ελληνες. Κουράγιο σε όσους θρηνούν. Εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο στη χώρα μας», δήλωσε αργότερα στην ΕΡΤ η Παπαχρήστου.
Από τη στιγμή που έφτασε στο Βερολίνο, πίστευε ότι θα πάρει το χρυσό μετάλλιο, δήλωσε. «Στον προκριματικό κατάλαβα ότι ήμουν σε θέση να κερδίσω. Μπήκα στον τελικό για μια μεγάλη επίδοση, όχι για να φοβηθώ τον αγώνα», είπε και ευχαρίστησε τον προπονητή της, Γιώργο Πομάσκι, που είδε δύο αθλητές του σε αυτή τη διοργάνωση να κατακτούν το χρυσό, αφού γυμνάζει και τον Μίλτο Τεντόγλου, τον πρωταθλητή Ευρώπης του μήκους.
iefimerida news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου