Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήρια στην παγκόσμια εθνική εφήβων Πόλο

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα των εφήβων στην υδατοσφαίριση δίνουν πολιτικοί παράγοντες του τόπου για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Τα θερμά του συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο συγχαρητήριο μήνυμα του, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει:
"Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας".
Τα θερμά του συγχαρητήρια σε ομάδα και προπονητές μετέφερε μέσω twitter και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: "Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοί μας στο πόλο! Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί δείχνει ότι η ελπίδα είναι εδώ. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους προπονητές τους" και συνοδεύει την ανάρτησή του από φωτογραφία της πρωταθλήτριας εθνικής μας.
"Μπράβο στα 18χρονα παιδιά του πόλο και στον προπονητή τους. Έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και έδωσαν σε όλους τους Έλληνες κουράγιο και χαμόγελα" έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, o επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική μας ομάδα των εφήβων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στης Ουγγαρίας.
"Οι επιδόσεις των αθλητών μας, αυτές τις εβδομάδες, δείχνουν το δρόμο: δουλειά, αξιοκρατία, σχέδιο. Ας πάρουμε όλοι αυτό το μάθημα" συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωράκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου