Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Συναυλία με την Μελίνα Κανά - Πέμπτη 30/08 στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία με την Μελίνα Κανά 
την Πέμπτη 30 Αυγούστου 
στο Θέατρο Τεχνόπολις

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το «Αγάπα με και πούλα με» που έκλεψε τις καρδιές του κοινού όλο το χειμώνα και μια εξαιρετική παρέα φίλων της μουσικών η Μελίνα Κανά ξεκινά το καλοκαιρινό μουσικό της ταξίδι.
Συνοδοιπόροι της ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Μέσα στις στάσεις αυτού του υπέροχου ταξιδιού, είναι το Ηράκλειο το «σπίτι» της αγαπημένης ερμηνεύτριας και η αφετηρία της πολύχρονης καριέρας της.
Η Μελίνα Κανά είναι μία ερμηνεύτρια, που με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους, τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.

Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.

Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Δ. Παπαχαραλάμπους από το άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς «Τα φώτα στην πλατεία» από το οποίο ήδη ξεχωρίζει «Ο Άνεμος Φυσά» και «Η Μάσκα».
Μελίνα Κανά / Τραγούδι – Πάνος Παπαϊωάννου / Τραγούδι
Κιθάρες: Χρυσόστομος Καραντωνίου / Πνευστά: Γιώργος Μακρής
Μπουζούκι: Βαγγέλης Ζαρμπούτης / Κρουστά: Αλέξανδρος Κούρος / Μπάσο: Αντωνία Τσολάκη

Ωρα έναρξης 21:15

Γενική Είσοδος 12€ – Μειωμένο(φοιτητικό/Ανέργων) 10€.

Σημεία προπώλησης από 13/08 : Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ.

https://www.facebook.com/events/248563005863313/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου