Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πάνω από 400 άτομα στο ετήσιο πρόγευμα και στην συνέλευση υποψηφιότητας του Γεράσιμου Σκλαβούνου

Ο Γεράσιμος Σκλαβούνος με τον κ. Jean Charest 

Μόντρεαλ, 15 Νοεμβρίου, 2011 – Πάνω από 400 άτομα ήταν παρόντα, το περασμένο Σάββατο, στο ετήσιο πρόγευμα και στην συνέλευση υποψηφιότητας του Γεράσιμου Σκλαβούνου, Βουλευτή στην περιοχή Laurier-Dorion και Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρχηγού του Φιλελεύθερου κόμματος και Πρωθυπουργού του Κεμπέκ, κ. Jean Charest.

Επίσης παρόντες ήταν και ο κ. Gilles Deguire, δήμαρχος του Montréal-Nord, κυρία Μαρία Ντέρου, Δημοτικός Σύμβουλος του Park-Extension, η αξιότιμη κυρία Ελένη Μπακοπάνου και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, κ. Θάνος Καφόπουλος.

«Η περιοχή μας είναι κόκκινη και φιλελεύθερη» εκφώνησε ο Βουλευτής καθώς ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την παρουσία του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στους πολίτες του για τη συνεχή τους φιλία, αταλάντευτη υποστήριξη και για το γεγονός ότι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ως υποψήφιο για τις επόμενες εκλογές. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω συνειδητοποιήσει με ειδική προσήλωση τις ανάγκες των πολιτών μου και τους εκπροσωπώ με μεγάλη τιμή στην Εθνοσυνέλευση του Κεμπέκ. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τα μεγάλα έργα που έχουμε ολοκληρώσει στην περιοχή μας και αυτά, χάρη στην άριστη συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα μου και τους διάφορους συντελεστές", πρόσθεσε ο κ. Σκλαβούνος.

«Ο Γεράσιμος είναι ένας νέος Βουλευτής που επενδύει πολύ από τον χρόνο του για να εξυπηρετήσει τους πολίτες του. Για να πετύχουν τα μεγάλα έργα μας και για να διατηρηθεί η ποιότητα της υγείας και της εκπαίδευσης, είναι απαραίτητο για το Κεμπέκ να συνεχίσει να δημιουργεί πλούτο. Γι'αυτό και είμαστε η κυβέρνηση που δίνει προτεραιότητα στην οικονομία. Μεταξύ άλλων, έχουμε θέσει σε εφαρμογή το Βόρειο Σχέδιο (Plan Nord), ένα φιλόδοξο έργο που θα προσφέρει οικονομικά οφέλη σε όλες τις περιοχές του Κεμπέκ. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, πήραμε την σωστή απόφαση και επενδύσαμε σε έργα υποδομών προκειμένου να διατηρηθούν και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.  Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν ένα και μοναδικό στόχο: τον εμπλουτισμό του Κεμπέκ και τους πολίτες του», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κεμπέκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου