Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ-ΣΙΓΑΡΑ | 26-27 Απριλίου 2024

 


9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ-ΣΙΓΑΡΑ | 26-27 Απριλίου 2024

✨ Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι 4/3/2024
Στον απόηχο της ιδιαίτερα επιτυχημένης Φιλανθρωπικής Συναυλίας των Νέων Βραβευμένων Σολίστ και Συνόλων του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer και του Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα για τους σκοπούς της εθελοντικής ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ, που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 21/2, υπενθυμίζουμε ότι ο 9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ-ΣΙΓΑΡΑ θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Απριλίου, στην Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι διαγωνιζόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος, οφείλουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: cherogiorgou.competition@gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού:
Ο Πανελλήνιος Μουσικός Διαγωνισμός Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα, στον οποίον συμμετέχουν πολλοί ταλαντούχοι νέοι μουσικοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Π. Καράμπελα-Σγούρδα, στενό φίλο και συνεργάτη της αξέχαστης σολίστ και παιδαγωγού, και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αναβάθμισης Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Αθήνας (ΣΑΙΕΚΑ). Αφιερώνεται με σεβασμό στη μνήμη της Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα (1921-2005), που για πολλά χρόνια υπήρξε δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer, το οποίο και λάμπρυνε τόσο με την παρουσία της όσο και με τις αστείρευτες γνώσεις της.
Ο τελικός κύκλος του Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου Σιγάρα και ο Διαγωνισμός για το «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΛΙΣΤ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ-ΣΙΓΑΡΑ» θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος (πρώην Πολυχώρος) της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024.
Ο προκριματικός κύκλος του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό σε όλες τις φάσεις του Διαγωνισμού και θα επιτρέπεται μόνο κατά τα διαλείμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου