Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ομιλία του Υφυπουργού Νάσου Ηλιόπουλου στο Θέατρο Κνωσός

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018. Ο Νάσος Ηλιόπουλος, Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε μια άρτια καί εμπεριστατωμένη ομιλία στο Θέατρο Κνωσός, εκδήλωση της ΟΜ 5ης ΔΚ του ΣΥΡΙΖΑ.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Φώτης Μακρυπούλιας, Συντονιστής της Τοπικής Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ 5ου.
Ο Υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προστασία της εργασίας και στο ζήτημα της Δημοκρατίας. Τόνισε ότι είναι σημαντικό ο πολίτης στην Δημοκρατία να έχει επιλογές πάνω σε διακριτά θέματα. Επίσης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του κοινωνικού κράτους και στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση του υποκατώτατου μισθού που ισχύει για τους νέους κάτω των 25 ετών.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές σημείωσε ότι η απλή αναλογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγει δημοκρατικούς δρόμους και δίοδους αξιοκρατίας του πολίτες.
Στο τέλος της ομιλίας του δέχθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων πάνω σε τρέχοντα εργατικά – εργασιακά θέματα, και άλλα συνταξιοδοτικά και επιδομάτων.
Παραβρέθηκαν ο Νίκος Κούτσης συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Α' Αθήνας, Μαρία Τοπαλιάν της Ανοιχτής Πόλης 6ου κοινοτικού διαμερίσματος Δήμου Αθήνας, ο Γιώργος Κακούρος συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας - Αχαρνών, η Διαμάντω Παυλοπούλου, ο Δαυίδ Καρυωτάκης, ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, η αρχιτέκτων Λία Μπέλου, η Ζέτα Γρηγοροπούλου, κ.α.
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου