Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

FM Records - Νέα κυκλοφορία: Ιορδάνης Σιδηρόπουλος "Χειμώνας"‏

 Ιορδάνης Σιδηρόπουλος "Χειμώνας"‏ 
1. Μπαλαρίνα
2. Θα σε ξαναδώ
3. Πέφτει ο ήλιος
4. Χειμώνας
5. Ο μέσα μου εαυτός
6. Χάνεσαι ξανά
7. Σκοτεινή αγκαλιά
8. Χώματα νεκρά
9. Ήρθανε δύσκολοι καιροί
10. Δυο επιλογές
Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βόλο, ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος στην ηλικία των 13 ετών ξεκίνησε να παίζει κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα γράφοντας και συνθέτοντας δικιές του μελωδίες.
Στη συνέχεια ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος συμμετείχε σε τοπικά σχήματα όπως οι ''RedWine Band'' και ''Μουσικοί Ιχνηλάτες'' και παράλληλα συνεργάστηκε με διάφορους τοπικούς καλλιτέχνες (Ιάσων Τουφεξής, Απόστολος Μόσιος, Δημήτρης Πολίτης, Νίκος Μεργιαλής, Ηλίας Χατζόγλου & Έρρικα Πατρικίου κ.α).
Εχει συμπράξει ως opening act Γιάννη Αγγελάκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Locomondo, Μιχάλη Κακέπη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Ψαρογιώργη σε διάφορες μουσικές σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα όπως Σταυρός του Νότου, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Θέατρο Βόλου και Νέας Ιώνιας Βόλου, Vox music stage, Φράγμα παναγιωτικο.
Την άνοιξη του 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο "Χειμώνας" όπου περιέχει 10 τραγούδια σε μουσική και στίχους του ίδιου του Ιορδάνη και κυκλοφορεί από την FΜ Records.
O δίσκος αυτός έφερε τη κριτική του μεγάλου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου και οδήγησε σε μια συνεργασία στο Βολο στη μουσική σκήνη "Οσο πατάει η γάτα" μαζί με τον ίδιο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου.
Αυτή τη περιόδο βρίσκεται σε περιοδεία με ζωντανές εμφανίσεις σε Βόλο, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την προώθηση του δίσκου του.
. . .
  
Μάθετε περισσότερα για τον Ιορδάνη Σιδηρόπουλο: Facebook

Ιορδάνης Σιδηρόπουλος - "Χειμώνας":
iTunes - Download Album
Amazon.com - Download Album

FM Records:
http://www.youtube.com/user/AngeloBaltas 
Website
Youtube
Facebook
Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου