Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

GOLF TOURNAMENT ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Οι πρωτεργάτες της Οργανωτικής Επιτροπής. 
Από αριστερά: Νικολάου, Τόπος, Μαντζιάρης, 
Μητροπολίτης Σωτήριος, Παπαδάκος, 
Τόπος, Δαλάκης και Σερέτης.

12ο Ετήσιο Golf Tournament Θεολογικής Ακαδημίας
Ο καιρός θαυμάσιος. 41 τετράδες. Μεγάλος Ενθουσιασμός.
Συνολικό ποσό $ 121,000.00

Με απόλυτη επιτυχία, έγινε το 12ο Golf Tournament της Ορθόδοξης Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο. Πρόεδρος της Επιτροπής ήταν ο δραστήριος και καταπληκτικός Θ. Μαντζιάρης. Η Επιτροπή απαρτιζόταν από τους: Θ. Μαντζιάρη, Φ. Δαλάκη, Τ. Ρέπα, Δ. Ράγκα, Γ. Σερέτη, Τ. Νικολάου, Κ. Σταθάκη, Δ. Άνα και Φ. Τόπο. Πολύ συνέβαλαν στην επιτυχία της οργάνωσης οι εθελοντές και εθελόντριες: Ε. Γουέστ, Δ. Λιαγκάκη, Αικ. Hall, Ε. Κουτσούγερα, Λ. Γρηγοριάδου, Β. Ροκκάς, Ε. Μαρόπουλος, Υ. Κοντογούρη και Ν. Ασημένιος.
Έλαβαν μέρος, από μέρους των κληρικών, ο διάκονος Χ. Μπιτσακάκης, οι ιερείς π. Ο. Δρόσος, π. Τ. Πορφύρης, π. Χ. Σαρρής και π. Δ. Αντωνόπουλος, μαζί βεβαίως με τον Μητροπολίτη Σωτήριο, ο οποίος ανέπεμψε την προσευχή στο δείπνο και ομίλησε στους συνδαιτυμόνες. Τελετάρχης της βραδιάς ήταν ο κ. Θ. Μαντζιάρης, του οποίου η κόρη Σουσάννα, έλαβε τα περισσότερα βραβεία. Το πρώτο βραβείο έλαβε η ομάδα «Northeastern Ferrous Inc.
Οι παίκτες με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής 
κ. Θ. Μαντζιάρη και τον Μητροπολίτη Σωτήριο
Όλα τα έσοδα διατίθενται για την λειτουργία της Θεολογικής μας Ακαδημίας, από την οποία, ως γνωστό, απεφοίτησαν μέχρι τώρα 41 νέοι και από αυτούς 22 ήδη χειροτονήθηκαν ιερείς και υπηρετούν τις Κοινότητές μας ανά τον Καναδά.
Ευχαριστίες και συγχαρητήρια εκφράζει ο Μητροπολίτης Σωτήριος στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Θ. Μαντζάρη, όλα τα μέλη της Επιτροπής, όλους τους Εθελοντές και Εθελόντριες, όλους εκείνους οι οποίοι έλαβαν μέρος και έπαιξαν και όλους τους υποστηρικτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου