Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Βραδιά Οπερέτας αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία από τον Όμιλο UΝΕSCO Noμού Πειραιώς και Νήσων


Οι καλλιτέχνες στην αίθουσα του Δημαρχείου 

Σάββατο 21 Μαΐου ο Όμιλος UΝΕSCO Noμού Πειραιώς και Νήσων οργάνωσε Βραδιά Οπερέτας αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Νικαίας (Π. Τσαλδάρη 10 – Νίκαια).
Οι συντελεστές Ελένη Κοταδάκη, Χρυσαυγή Πρέππα, Αγγελική Τσιωτάκη, Πρόδρομος Μαυρίδης ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια της παλιάς Αθήνας αλλά και ποιο μοντέρνα πλαισιώνοντας ένα πρόγραμμα με άριες και ντουέτα από γνωστές Ελληνικές οπερέτες.
Ο κόσμος απόλαυσε μελωδίες όπως το γνωστό ντουέτο από τον Βαφτιστικό «Στον καιρό εκείνο τον παλιό», αλλά και Ιταλικές καντσονέτες όπως το «Ο σόλε μίο» που ερμήνευσε η μεσόφωνος Ελένη Κοταδάκη που γιόρταζε αυτή την ημέρα. (Κωνσταντίνου και Ελένης). Τους καλλιτέχνες συνόδευσε στο πιάνο η Μανταλένα Αργυράκη.
Ο Παναγιώτης Καρούσος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Κλαμπ Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τον Λευτέρη Φωκίδη, υπεύθυνο προσέλκυσης χορηγών του Κλαμπ Πειραιώς και Νήσσων
Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από την Λίλα Καλοσκάμη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Ζαννέτα Καλοσκάμη η οποία τραγούδησε επίσης μαζί με τους συντελεστές της βραδιάς γνωστά τραγούδια.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες παρέλαβαν τιμητικούς επαίνους εκ μέρους του προέδρου του Ομίλου UΝΕSCO Noμού Πειραιώς και Νήσων κυρίου Ιωάννη Μαρωνίτη.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση που οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους και να δεχτούν συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου