Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

H Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, διοργανώνει Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα & τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων

Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα & τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.

Ο Οκτώβριος είναι παγκοσμίως ο Μήνας για την καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού. Με αυτή την αφορμή, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, διοργανώνει Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα & τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων,την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 21.00, στο Παλλάς.
Σκοπός της εκδήλωσης, αφενός είναι να ευαισθητοποιηθεί ο πολίτης για τη σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να αναδειχθεί το κοινωνικό έργο και να υποστηριχθεί οικονομικά το έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», τόσο σε γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με τη νόσο, όσο και στα μέλη των οικογενειών τους.

Η συναυλία έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα της, θα διατεθούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Έλλη Λαμπέτη», που επί 12 συναπτά έτη προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες του.To Κέντρο Έλλη Λαμπέτη, για να συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει τις εξαιρετικές του υπηρεσίες προς την κοινωνία έχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης.
Μας χρειάζεται όλους!!!
Να είστε εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου