Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ παρουσιάζει το Cosi fan tutte ... in black

Ο Lorenzo Da Ponte βάζει τις σχέσεις των ανθρώπων, την πίστη, την αφοσίωση και την αγάπη στο μικροσκόπιο και φτιάχνει μια ξεκαρδιστική κομωδία από την οποία εμπνέεται ο W. A. Mozart και γράφει μια από της σημαντικότερες και δημοφιλέστερες όπερες στην ιστορία του Λυρικού Θεάτρου. 
Όσα χρόνια και αν περάσουν... στο φως ή στο σκοτάδι.... Cosi fan tutte! 
Η ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ παρουσιάζει το Cosi fan tutte ... in black. Σε μια μαύρη σκηνή, με φωτισμούς black lights και με στοιχεία από το Μαύρο Θέατρο της Πράγας σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Ναρλή. Μια πρωτοποριακή παράσταση όπερας με Ελληνικούς υπέρτιτλους φτιαγμένη με πολύ χιούμορ! 
Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Θέατρο "ΑΡΓΩ" - "Αιμιλία Υψηλάντη", Ελευσινίων 15 Μεταξουργείο, στις 12, 19 και 24 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21.00. 
Εισιτήρια: 12 Ευρώ (γενική είσοδος), 10 Ευρώ (φοιτητικό, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ, Πολυτέκνων, Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού, σπουδαστές Ωδείων και ΑΜΕΑ).
Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων στα ταμεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 210 5201684) 

Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους στις παραστάσεις, να περάσουμε καλά και να γελάσουμε με την ψυχή μας... κάτι που πραγματικά μας λείπει αυτή την περίοδο. 
http://www.operanewn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου