Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πανκαναδική συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ στο Τορόντο


ΠΑΣΟΚ Τορόντο Καναδά


Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της πανκαναδικής συνδιάσκεψης με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ στο Τορόντο, ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης της 3η Σεπτέμβρη, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπουλου και του Γραμματέα του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Τάτση.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε η Γραμματέας της ΤΟ Τορόντο, Σοφία Παπανδρέου, η οποία είχε την πρωτοβουλία –σε συνεργασία με τον Τομέα Απόδημου- να διοργανώσει τη Συνδιάσκεψη.

Μέσα από την διαδικασία εκφράστηκε η απόλυτη στήριξη στο έργο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Κατά την ημερήσια διάταξη συζητήθηκε η πολιτική επικαιρότητα, η λειτουργία της οργάνωσης, θέματα εκπαίδευσης, και θέματα ΣΑΕ.

Ως αποτέλεσμα των διεργασιών οι ΤΟ Καναδά (Τορόντο- Μόντρεαλ) συγκροτούν ενιαία διασυντονιστική για την καταγραφή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων της Συνδιάσκεψης.

Επίσης, την Παρασκευή 15 Απριλίου, έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΤΟ Τορόντο. Η Γραμματέας της ΤΟ Τορόντο τόνισε στο χαιρετισμό της ότι η μεταστέγαση των γραφείων της οργάνωσης στην καρδιά της ελληνικής παροικίας του Τορόντο είναι ένδειξη του ενδιαφέροντος της οργάνωσης να έρθει ακόμη πιο κοντά στα προβλήματα των συμπολιτών και να τονώσει το ενδιαφέρον της νεολαίας για τα κοινά, καθώς συμβολίζει την επανασυσπείρωση των μελών και φίλων στην ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που περνάει χώρα μας.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Υφυπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Ευη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής John Cannis, ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Τάτσης, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Φραγκεδάκη.

(Φωτογραφίες: Σέττα και Κώστας Πάππας με τον Ελληνοκαναδό μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου