Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγενιάτικα τραγούδια και το θεατρικό δρώμενο «Χριστούγεννα για πάντα»

Το Piano Plus Festival σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2019! Σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για όμορφες γιορτές και μια δημιουργική νέα χρονιά γεμάτη μουσική.
Θα κλείσουμε το 2018 με ένα "άνοιγμα": ύστερα από μια περίοδο σιωπής, το Αμφιθέατρο "Νίκος Τεμπονέρας" στον Ταύρο, τώρα καλλίτερο από ποτέ, θα γεμίσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιδικές φωνές. Η Χορωδία Ενηλίκων του Piano Plus Festival σε συνεργασία με τη Χορωδία του Λυρείου Παιδικού Χωριού, τη Χορωδία της Άνοιξης 1ου Γυμνασίου Ταύρου, τη Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου-Ταύρου (διδασκαλία Ανδρέας Ξενόπουλος) και τη Θεατρική Ομάδα του Λυρείου θα αποχαιρετήσουν το 2018 με Χριστουγενιάτικα τραγούδια και το θεατρικό δρώμενο «Χριστούγεννα για πάντα», με την επιμέλεια του Δημήτρη Λάμπρου και Ηλία Δασκαλόπουλου.. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Δήμητρα Κοκκινοπούλου, ενώ την επιμέλεια και διεύθυνση του μουσικού μέρους υπογράφει ο μαέστρος Παναγιώτης Τσουκνίδας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και υποστηρίζεται καλλιτεχνικά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
Στην είσοδο του θεάτρου θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με κατασκευές και δώρα από τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ταύρου.
Σας περιμένουμε να τιμήσετε τα παιδιά και τους ενήλικες συμμετέχοντες, και όλοι μαζί να ζήσουμε τη χαρά της συνάντησης επ' αφορμή των φετινών Χριστουγέννων, στο Αμφιθέατρο “Νίκος Τεμπονέρας”, στις 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:00 μμ. Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου