Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Τιμητικός έπαινος στον Δημοσθένη Δημήτριου Δεσποτίδη από τον Ιωάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων


 Την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο "Ψάχνοντας τα βήματά μου", μέσα σε ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρουσίασε ο ποιητής φαινόμενο Δημοσθένης Δημήτριος Δεσποτίδης.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην Αίθουσα του συλλόγου των Αθηναίων, έδωσαν το παρών και μίλησαν με συγκινητικά λόγια για το πόνημα του Δημοσθένη Δεσποτίδη. Ανάμεσά του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Πρόεδρος ΙΑΑ, κος Ιωάννης Μαρωνίτης, ο οποίος του απέδωσε τιμητικό έπαινο και τον ανακήρυξε
διευθυντή λογοτεχνίας του Intenational Action Αrt, του διεθνούς οργανισμούς με 47 χώρες παραρτήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πρόκειται για τον νεότερο διευθυντή, παράλληλα όμως πολλά υποσχόμενο.
Στην εκδήλωση διαβάστηκαν επίσης ο χαιρετισμός της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κας Ζέττας Μακρή και της Ευρωβουλευτή ΝΔ, κας Μαρίας Σπυράκη.
Τη βραδιά συντόνισε ο Προεδρος του συλλόγου των Αθηναίων, κος Ελευθέριος Σκιαδάς, ενώ τοποθετήθηκαν οι κ.κ Δέσποινα Πρίνια, Κων/νος Καρούσος και Άγγελος Γέροντας. Μουσικά ομόρφυνε την εκδήλωση το σχημα Duo Sopiano.
ΦΩΤΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

https://unescopireas.gr/.../1261-psaxnontas-ta-vimata-mou...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου