Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Έκθεση Ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Χειροτεχνίας και Μουσικοποιητική βραδιά με την κ. Χλόη Ν. Αμαράντου


 Ο Σύλλογος Λάνασσα υπέρ παιδιών με καρκίνο, με έδρα την Ηλιούπολη Αττικής, στις 6 & 7/11/21 με ώρα έναρξης 17.00 μ.μ. ,οργανώνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης- Ελληνικού και με συνδιοργανωτές τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, την International Action Art και το ίδρυμα Ερμής ΑΜΕΑ Ελληνικού, Έκθεση Ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Χειροτεχνίας και Μουσικοποιητική βραδιά με την κ. Χλόη Ν. Αμαράντου, σε ποίηση και μουσική της, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λεωφόρος Κύπρου 68, Αργυρούπολη, Τ.Κ. 16451.

Στην Έκθεση, συμμετέχει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης 17.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών και ο μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Πολύζος, ευγενικά προσφερόμενος, θα πλαισιώσει μουσικά με την κιθάρα του την βραδιά, ερμηνεύοντας τραγούδια του σε ποίηση Χλόης Ν. Αμαράντου.
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης 17.00, ο Dr Νικόλαος Γκούβας, Ψυχίατρος και Επιστημονικός Διευθυντής του ιδρύματος ΑΜΕΑ Ελληνικού Ερμής, θα μιλήσει για τα θέματα κορονοϊού σε σχέση με την ψυχική μας υγεία.
Στην συνέχεια, θα παρουσιαστεί το Μουσικοποιητικό-χορευτικό δρώμενο “FLY WITH US!” σε ποίηση και μουσική Χλόης Ν. Αμαράντου.
Στις απαγγελίες των ποιημάτων, ευγενικά προσφερόμενες , συμμετέχουν οι ηθοποιοί- σκηνοθέτιδες κ. Βαρβάρα Κυρίτση και κ. Όλγα Μουργελά.
Τα χορευτικά, είναι ,επίσης, ευγενική προσφορά της Σχολής Χορού “Χοροακτίς” Α. Κωστάκη - Α. Μαυροειδή, που έχει έδρα της στον Δήμο Ζωγράφου.
Στο πιάνο η κ. Χλόη Ν. Αμαράντου
Την εκδήλωση , προλογίζει η ποιήτρια -συγγραφέας- φιλόλογος, κ. Νίκη Ατζέμογλου.
O τίτλος της εκδήλωσης "FLY WITH US!" προέκυψε από το ομώνυμο ορχηστρικό, μουσικό κομμάτι, το οποίο θα προσφερθεί στον Σύλλογο ΛΑΝΑΣΣΑ από την δημιουργό του, την μουσικοσυνθέτρια και ποιήτρια κ. Χλόη Ν. Αμαράντου, για να χρησιμοποιείται σε όποια δραστηριότητα του Συλλόγου.
Θα ακολουθήσουν Χαιρετισμοί από τους Προέδρους των φορέων οργάνωσης.
Ioannis Maronitis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου