Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Πρωτοφανής επιτυχία του Golf Classic της Θεολογικής Ακαδημίας


Οι παίκτες με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Θ. Μαντζιάρη και τον Μητροπολίτη Σωτήριο.
Έγινε με πρωτοφανή επιτυχία το 11ο ετήσιο Golf Classic της Θεολογικής μας Ακαδημίας.
Δήλωσαν συμμετοχή 160 παίκτες.
Από τους υποστηρικτές και τους παίκτες συγκεντρώθηκε το ποσό των $128.000.
Η πρωτοφανής αυτή επιτυχία οφείλεται στον πρόεδρο κ. Θ. Μαντζιάρη και τους συμπροέδρους:  Δ. Άνα, Γ. Δαγώνα, Φ. Δαλάκη, Θ. Νικολάου, Δ. Ράγκα, Τ. Ρέππα, Γ. Σερέτη και Κ. Σταθάκη, αλλά και στους εθελοντές οι οποίοι δούλεψαν με την ψυχή τους και την καρδιά τους.
Η καταπληκτική αυτή επιτυχία αποδεικνύει: Α. Τις ικανότητες του προέδρου κ. Μαντζιάρη και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής. Β. Την πίστη του Ελληνορθόδοξου λαού στην αποστολή της Θεολογικής Ακαδημίας και Γ. Την εμπιστοσύνη του λαού στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης και της Θεολογικής Ακαδημίας.
Η Ιερά Μητρόπολή μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη, τις ευχαριστίες και την ευαρέσκεια της Εκκλησίας μας, στον πρόεδρο κ. Θ. Μαντζιάρη, σε όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στους εθελοντές, σε όλους οι οποίοι συμμετείχαν και φυσικά στους υποστηρικτές. Σημειώνεται εδώ, ότι το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων προέρχεται από τους υποστηρικτές.
Η Θεολογική μας Ακαδημία προχωρεί θαυμάσια. Μέχρι τώρα απεφοίτησαν 39 νέοι από τους οποίους 25 χειροτονήθηκαν και υπηρετούν κοινότητές μας ανά τόν Καναδά. Για το νέο ακαδημαϊκό έτος θα έχουμε τουλάχιστον τρεις νέους φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου