Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Προεκλογική ομιλία του Γρήγορη Φαρμάκη υποψήφιου βουλευτή Α’ Αθηνών με την Δημοκρατική Συμμαχία


Παναγιώτης; Καρούσος, Γρήγορης Φαρμάκης, 
Σοφία Παπάζογλου
Πέμπτη 26 Απριλίου 2012. Ο υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών επιχειρηματίας Γρήγορης Φαρμάκης έδωσε μια ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική προεκλογική ομιλία αναλύοντας τις θέσεις του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη.
Εξήγησε με απλό και αναλυτικό τρόπο τις γραμμές του νέου κόμματος, και απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Ανέλυσε την δεινή θέση της Ελλάδος όσον αφορά την οικονομική κρίση και το τι είναι πιο απαραίτητο να ακολουθηθεί ώστε να βγει η χώρα από την δύσκολη περίοδο που διανύει. Χρειάζεται τόλμη και αρκετές θυσίες τόνισε εκ μέρους και του λαού αλλά και της κυβέρνησης για να επιτευχτεί ο στόχος που θα επαναφέρει την ευημερία των πολιτών. «Η αναδιάρθρωση του κράτους είναι μέσα στις θέσεις του κινήματος της Ντόρας Μπακογιάννη και όλοι εργαζόμαστε γι’αυτό τον σκοπό» τόνισε μεταξύ άλλων.
Βιογραφικό του υποψήφιου με τη Δημοκρατική Συμμαχία στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών επιχειρηματία Γρήγορη Φαρμάκη
Γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ, όπου ειδικεύτηκε στην διοίκηση επιχειρήσεων και στην πληροφορική. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πληροφορική στην βιομηχανική παραγωγή, τόσο ακαδημαϊκά, ως ερευνητής στο ΕΜΠ, όσο και στην πράξη, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το 1998, ξεκίνησε με άλλους συνεργάτες μία καινοτομική, εξαγωγική εταιρεία επιστήμης και τεχνολογίας, την Agilis ΑΕ, η οποία αναπτύχθηκε γρήγορα, αποκλειστικά έξω από τα ελληνικά σύνορα, αναλαμβάνοντας σημαντικά και απαιτητικά έργα πληροφορικής και στατιστικής σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κερδίζοντας διεθνή καταξίωση. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος και από τους κύριους μετόχους της, αλλά δεν έπαψε ποτέ να σχεδιάζει και να δημιουργεί λύσεις μαζί με τους συνεργάτες του.
Είναι μαχητικά φιλελεύθερος και συμμετέχει ενεργά στην δημόσια συζήτηση, αρθρογραφώντας ή ως ομιλητής. Είναι αντιπρόεδρος του φιλελεύθερου think tank «Φόρουμ για την Ελλάδα» και συμμετέχει στις εκλογές του 2012 στην Α΄Αθηνών.
http://www.gregoryfarmakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου