Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η Ιερά Μητρόπολη Τορόντο (Καναδά) κοντά στους δεινοπαθούντες αδελφούς της Ελλάδας


Η Ιερά Μητρόπολή µας διενεργεί έρανο για να βοηθήσει τους έχοντες ανάγκη αδελφούς µας στην Ελλάδα.
Ενώ ο έρανος διενεργείται, ως πρώτη δόση εστάλη στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος το ποσό των $25.000 για να διατεθεί στα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Περιστερίου.
Ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης κ. Σωτήριος µίλησε τηλεφωνικά µε τον Μακαριώ- τατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλαδος κ. Ιερώνυµο και απεφασίσθη από το ποσό τω $25.000, να χρησιµοποιηθούν $12.000 για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, $6.500 για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και $6.500 για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.
Ο έρανος συνεχίζεται και παρακαλούµε τα Τµήµατα Φιλοπτώχων, τις Ελληνορθό-δοξες Κοινότητες, όλους τους ελληνικούς οργανισµούς, αλλά και τους ευλαβείς χριστιανούς, να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Οι επιταγές πρέπει να γίνονται στο όνοµα Greek Orthodox Metropolis of Toronto (Canada) και να αποστέλονται στην Ιερά Μητρόπολη (86 Overlea Blvd, Toronto Ontario, M4H 1C6). Το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί εξ ολοκλήρου στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Υπενθυµίζεται, ότι τα χρήµατα που συγκεντρώθηκαν από την Ιερά µας Μητρόπολη για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, εστάλησαν εξ ολοκλήρου και έφθασαν στον προορισµό τους, η δε Ιερά Μητρόπολη έχει αποδείξεις στα αρχεία της, από τους παραλαβόντες.

Από το Γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης
  13 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου