Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Προβολή ταινίας - Her

Από τη μοναδική ματιά του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Σπάικ Τζόνζι, έρχεται το «Her», μια αυθεντική ιστορία αγάπης η οποία εξερευνά την εξέλιξη της φύσης της αγάπης και τους κινδύνους της μοναξιάς στον σύγχρονο κόσμο.

Τοποθετημένη στο Λος Άντζελες, στο εγγύς μέλλον, η ταινία ακολουθεί τον Θίοντορ (Χοακίν Φοίνιξ), έναν ιδιόμορφο, τρυφερό άνδρα ο οποίος βγάζει τα προς το ζην γράφοντας συγκινητικές, προσωπικές επιστολές για άλλους ανθρώπους. Πληγωμένος από το τέλος μιας μακρόχρονης σχέσης, ενθουσιάζεται από ένα νέο, εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται να είναι μια διαισθητική και μοναδική οντότητα. Με την εγκατάστασή του, απολαμβάνει τη γνωριμία του με τη «Σαμάνθα», μια έξυπνη γυναικεία φωνή (Σκάρλετ Γιόχανσον) η οποία διαθέτει ενόραση, ευαισθησία και απρόσμενο χιούμορ.

Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Σπάικ Τζόνζι φέρνει το μοναδικό στιλ και τη βαθιά γνώση του σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία σχέσεων, “Her”, μια ταινία που ρίχνει μια ασυμβίβαστη ματιά στη φύση της αγάπης.

Διάρκεια: 126'
Γλώσσα: Αγγλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά

Είσοδος: Ελεύθερη

Η προσέλευση ξεκινάει από τις 20:30 ώστε 21:00 με 21:15 το αργότερο να ξεκινήσει η προβολή για όσους θέλουν να προλάβουν και τα μέσα μεταφοράς μετά.

  • Tuesday 14/1 at 8:30 PM – 11:30 PM
  • Chimeres.Space

https://www.facebook.com/events/3587547611285954/

1 σχόλιο: