Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Μasterclass διεύθυνσης ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Tη δυνατότητα συμμετοχής σε masterclass διεύθυνσης ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων έχουν οι νέοι Έλληνες μαέστροι. Από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σεμινάριο υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου. Στο σεμινάριο δεν υπάρχουν δίδακτρα και η επιλογή των σπουδαστών που θα διευθύνουν στην τελική συναυλία θα γίνει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των προβών.

Τα έργα που θα μελετηθούν με την ορχήστρα είναι:
W.A.Mozart: Συμφωνία αρ.41
F.J.Haydn: Συμφωνία αρ.104
L.V.Beethoven: Συμφωνία αρ.7


Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προετοιμάσει τουλάχιστον μία από τις παραπάνω συμφωνίες ολοκληρωμένη και προαιρετικά κάποια μέρη από τις υπόλοιπες.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν e-mail με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναλυτικό βιογραφικό, και τα έργα που θα προετοιμάσουν στο michaliseconomou@gmail.com το αργότερο μέχρι 23 Αυγούστου 2013. Προαιρετικά μπορεί να αποσταλεί και διαδικτυακός σύνδεσμος (link) από πρόβα ή συναυλία στην οποία διευθύνουν.

Η λίστα των ενεργών μελών και το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν στις 26 Αυγούστου 2013.

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στο προαύλιο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας και θα είναι ανοιχτή στο κοινό όπως και όλα τα μαθήματα και οι πρόβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου