Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ενδιαφέρεσαι να αναπτύξεις την πρώιμη επιχειρηματική σου ιδέα και παράλληλα να συναγωνιστείς με νέους επιχειρηματίες από 5 διαφορετικές χώρες?

O εκπαιδευτικός οργανισμός Reload Greece με έδρα το Λονδίνο και το Athens Center for Enterepreneurship and Innovation (ACEin) σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece πραγματοποιούν workshop στην Κρήτη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιτάχυνσης Young Entrepreneurs Programme (RG YEP) και Ennovation. 

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία των φορέων στοχεύει να βοηθήσει τη νεολαία, τελειόφοιτους πανεπιστημίων, φοιτητές Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών σπουδών, ερευνητές αλλά και νέους επαγγελματίες, να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες με διεθνή προσανατολισμό. 

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το workshop θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Ennovation. O νικητής περνά αυτόματα στην 2η φάση (ACCELERATE) του RG YEP όπου συναγωνιζόμενοι ομάδες από κορυφαία πανεπιστήμια σε Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία και Αμερική θα έχουν 6 εβδομάδες με 1-to-1 καθοδήγηση από διαπιστευμένους μέντορες του δικτύου του Reload Greece & εξιδεικευμένα masterclasses σε Growth Hacking, Οικονομικά για startups, Δημιουργία Πατέντας, Δημιουργία Πρωτοτύπου και Pitching. O τελικός του RG YEP θα διεξαχθεί στις 30/3 στο Λονδίνο.

Οι τομείς κύριου ενδιαφέροντος είναι: MedTech, AgriTech, GreenTech, FinTech και Τουρισμός.

H παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από το Reload Greece, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με έδρα το Λονδίνο, σε συνεργασία με τo Athens Centre for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) και το πρόγραμμα "Ennovation", ενός διεθνή διαγωνισμού πανεπιστημίων πάνω στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία που διεξάγεται σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου και το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece ως ακαδημαικό συνεργάτη.

Tuesday, December 11, 2018 at 6 PM – 9 PM

https://www.facebook.com/events/170453083909365/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου