Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ιωάννης Μαρωνίτης: Ονομάζεται «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» το Πολιτιστικό Κέντρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων


 Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν μέσα στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Με πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και το φετινό Πάσχα εστάλησαν αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και Ιδρύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Θέλοντας να τους ευχηθεί και εκφράσει την ειλικρινή της συμπαράσταση μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους των φορέων, την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων, κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης, ευχαριστώντας την κυρία Βαρδινογιάννη για τη σπουδαία της προσφορά ανακοίνωσε πως στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο κτίριο παροχής υπηρεσιών για τη στήριξη της ακραίας φτώχειας, θα δοθεί το όνομα της κυρίας Βαρδινογιάννη: «Χάρη στην ευλογία της κυρίας Βαρδινογιάννη μπορούμε και συνεχίζουμε. Αποφασίσαμε το Πολιτιστικό Κέντρο, που περιέχεται και αυτό στο κτίριο παροχής υπηρεσιών για την στήριξη της ακραίας φτώχειας, να το ονοματίσουμε «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», τιμώντας ένα πρόσωπο που για εμάς έχει φέρει τεράστια δύναμη και προοπτική και πολλές ελπίδες κι αισιοδοξία. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τη δική σας συμβολή σε λίγες μέρες, ξεκινώντας από σήμερα, θα προσφέρουμε πάνω από 2000 πακέτα σε δικαιούχους, άπορους, σε άπορες οικογένειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου