Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Κωνσταντίνος Κορμπάκης: Το τίμημα είναι ο χρόνος (ΒΙΒΛΙΟ 1)


Οι Τρίδυμες σκοτεινές μάγισσες έχουν ξεκινήσει το σχέδιο κυριαρχίας τους στον κόσμο. Το μόνο όπλο στα χέρια του Συμβουλίου των Μάγων για την αντιμετώπισή τους είναι δύο μάγοι, που δεν γνωρίζουν τι τους έχει επιφυλάξει η μοίρα. Η Ιόλη, μια μάγισσα του νερού, κι ο Ωρίωνας, ένας μάγος της φωτιάς, λαμβάνουν έναν φάκελο με ασυνήθιστο τρόπο. Μέσα στον φάκελο βρίσκεται ένα γράμμα από το Συμβούλιο των Μάγων, που τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή.
Από κείνη τη στιγμή, ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο της μαγείας. Στόχος τους είναι να εμποδίσουν τις Τρίδυμες από την υλοποίηση των ιδιοτελών τους σχεδίων, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα που θα σταθούν εμπόδιό τους, ματαιόδοξους ανθρώπους που δεν διστάζουν πουθενά και μαγικά κειμήλια που θα τους βοηθήσουν στη μάχη τους ενάντια στο σκότος. Γνωρίζουν όμως εξαρχής πως, ακόμα κι αν επιτύχουν σ' όσα τους αναθέσουν, ο χρόνος θα είναι αμείλικτος μαζί τους.
Η πρώτη αποστολή αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς Το τίμημα είναι ο κράνος, που θα σας ταξιδέψει σ' έναν σύγχρονο κόσμο μαγείας, όπου οι μάγοι μάχονται με ξόρκια φωτιάς, νερού, γης και αέρα, υποταγμένα στο φως και το σκότος. 

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο Κωνσταντίνος Κορµπάκης γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τµήµα Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών κι αγαπά τη λογοτεχνία. Αγαπηµένα του είδη είναι τα βιβλία φαντασίας, τα αστυνοµικά και ιστορικά µυθιστορήµατα. Το τίµηµα είναι ο χρόνος είναι η πρώτη σειρά βιβλίων φαντασίας που γράφει και η πρώτη αποστολή µάς εισάγει στον κόσµο της µαγείας των στοιχείων της φύσης.


Εκδόσεις Πηγή

https://www.pigi.gr/product/to-timhma-einai-o-xronos/

https://www.politeianet.gr/books/9789606262876-kormpakis-konstantinos-pigi-to-timima-einai-o-chronos-proto-biblio-314637

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου