Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Χορέυουμε για τη ζωή 2021


 Χορεύουμε για τη ζωή 2021

Η εκδήλωση που έγινε θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης επιστρέφει ...
Μέσα σ' αυτό το γκρίζο φόντο που ζούμε τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας η εκδήλωση " Χορεύουμε για τη ζωή " επιστρέφει, ντιμένη στα γαλανόλευκα για να τιμήσει συνάμα αυτό τον τόπο που έδωσε και συνεχίζει να δίνει μάχες για ένα από τα πολυτιμότερα ανθρώπινα δικαιώματα την " Ελευθερία ", μεταδίδοντας για ακόμη μια φορά το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας, του όλοι μαζί, ενωμένοι, πιασμένοι χέρι - χέρι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Όπως λοιπόν οι συνθήκες το απαιτούν το " Χορέυουμε για τη ζωή " επιστρέφει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, έστω κι έτσι, έστω και μ' αυτό τον τρόπο ο σκοπός, το μεράκι κι ανάγκη για προσφορά στον συνάνθρωπο παραμένουν ίδια.
Για άλλη μια φορά η Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού " Έκνευσις " , το Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών Χορών " Κύκλος ", ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και το Πολιτιστικό Σωματείο Χοροστάτες ενώνουν τα χέρια και Χορεύουν για τη ζωή.
Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου το οποίο κατεδαφίστηκε, αφού κρίθηκε ακατάλληλο προς χρήση έπειτα από τις ζημιές που προκλήθηκαν εξαιτίας του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού που έπληξε την περιοχή της Λάρισας.
Την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαϊου στις 21.00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom " Χορεύουμε για τη ζωή "
Χορέυουμε για το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να ενισχύσετε κι εσείς με τον τρόπο στην ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου.
Το " Χορέυουμε για τη ζωή " επιστρέφει .... διάδωσε το !!!
Εμείς θα τη χορέψουμε και φέτος τη ζωή .... Εσείς;
Μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας zoom
Sunday at 9 PM UTC+03


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου