Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΚΙΤΣΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΚΕΦΑΛΟΣ» - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021

 


Οι «Εκδόσεις Κέφαλος» και το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» εγκαινιάζουν σήμερα τη διαδικτυακή έκθεση με τίτλο: «Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Κέφαλος». Στην εν λόγω έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα έχουν δημοσιευτεί στο: «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της Ποίησης 2021».

Η διαδικτυακή αυτή έκθεση θα διαρκέσει από σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021 έως και την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 (23:59 μ.μ.). Η έκθεση θα προβάλλεται στην ιστοσελίδα: https://kefalos-gallery.blogspot.com/ (Γκαλερί Καλλιτεχνικών Έργων Κέφαλος). Στην εν λόγω ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί με αλφαβητική σειρά όλα τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν και μπορείτε να περιηγειθείτε στην έκθεση πατώντας όταν φτάνετε στο τέλος της κάθε σελίδας, το κουμπί Older Posts, ώστε να μεταβείτε στις επόμενες «ομάδες» έργων.
Αυτή η διαδικτυακή έκθεση πραγματοποιείται εφέτος, όπως και πέρυσι, για να παρουσιαστούν τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο ετήσιο λεύκωμα μας για τη γιορτή της ποίησης -υπενθυμίζουμε πως τα έργα των ποιητών απαγγέλθηκαν το διήμερο: 3-4/4/2021. Αυτή είναι μία κίνηση να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους 217 συμμετέχοντες ποιητές και καλλιτέχνες στη: «Γιορτή της Ποίησης 2021», την οποία διοργάνωσε ο εκδοτικός μας οίκος και το λογοτεχνικό περιοδικό μας!
Τέλος, ο τόμος θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021. Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση την εν λόγω ημέρα.
Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου