Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Φαληρικόν Art & Events


 Venu Hire for Arts & Events

To Φαληρικόν Art & Events είναι ένας νέος, σύγχρονος, εναλλακτικός πολυχώρος τέχνης και εκδηλώσεων, στο ιστορικό σημείο της Ακτής Δηλαβέρη, στο Μικρολίμανο του Πειραιά. Στα θεμέλιά του κρύβεται η ιστορία της άνθισης της βιομηχανικής εποχής του Πειραιά στις αρχές του 20ου αιώνα, ενώ από τους πέτρινους τοίχους του αναδύεται και αναδεικνύεται σαν έργο τέχνης η αυθεντικότητα των πρωτόλειων υλικών του αρχικού οικοδομήματος, στιβαρή πέτρα διακοσμημένη με σύγχρονα μεταλλικά στοιχεία βιομηχανικής μετα-μοντέρνας αισθητικής.
Ένας διώροφος πολυχώρος τέχνης και εκδηλώσεων urban- industrial αισθητικής, όπου το κλασσικό φλερτάρει με το μοντέρνο, το ιδιαίτερο minimal design συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα και την σύγχρονη τεχνολογία, και το παρελθόν συναντιέται και δένει αρμονικά με το μέλλον!
Είμαστε κοντά σας με προτάσεις και λύσεις για κάθε σας επιθυμία καθώς οι συνεργασίες μας με τις καλύτερες εταιρείες μουσικής κάλυψης, διακοσμητικού στολισμού, φωτισμού, επισιτισμού / catering (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό γεύμα), coffee ή lunch break, αποτελούν αδιαμφισβήτητη εγγύηση για την επιτυχία μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.
Οι χώροι και τα 2 αίθρια του ΦΑΛΗΡΙΚΟΝ είναι ιδανικοί για:
Εκδηλώσεις τέχνης, Επαγγελματικές Συναντήσεις, Κοκτέιλ Πάρτι & Δεξιώσεις, Συνέδρια, Εταιρικές Εκδηλώσεις / Συναντήσεις και Παρουσιάσεις, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Διαλέξεις, Διαφημιστικές Δραστηριότητες, Σεμινάρια, Αθλητικές Εκδηλώσεις, Workshops/Εργαστήρια, Δεξιώσεις, Βαπτίσεις, και κάθε είδους Εικαστικά Δρώμενα!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Events & Marketing Manager του ΦΑΛΗΡΙΚΟΝ Art & Events κα Έβελυν Δημάκη στο τηλ: 693 488 9187

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου