Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

THEATRάλε στο ΡΥΘΜΟ


THEATRάλε
Σία Κοσκινά - Νίκος Ρουσσάκης
Αντώνης Καρατζίκης
στο "ΡΥΘΜΟΣ Art Theater

Τη Σία Κοσκινά τη γνωρίζουμε από την 25ετή καριέρα της στο θέατρο, όπου ερμήνευσε πολλούς ρόλους στην ελληνική Showbiz σε έργα όπως: Chicago, Sound of music, Fiddler on the Roof, Sweet Charity, Joseph, Τhree Penny Opera, West Side Story
κ.α. Την αγαπήσαμε μέσα από την μεταγλωττισμένη Μπάρμπι, την αξεπέραστη ηρωίδα της Disney Έλσα(Frozen), το Beauty & the Beast, το Shrek, το Happy Feet κ.α., από τη συμμετοχή της ως coach στο Your Face Sounds Familiar και, φυσικά, μέσα απο την πρώτη σχολή μιουζικαλ στην Ελλάδα P.M.T.P. by Sia Koskina.

Ο Νίκος Ρουσσάκης, έχει μακρά πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, από την κλασική μουσική έως τη ροκ, και φυσικά το μουσικό θέατρο (όπερα και μιούζικαλ) το οποίο υπηρέτησε σε παραστάσεις όπως : Μια Ελλάδα θέατρο, Out of the Shadows, Marianna Toli & Friends, Escape, κ.α. Ανήσυχο πνεύμα, ασχολείται από τη διδασκαλία εως την μουσική παραγωγή, αλλά και το vocal coaching, στο The Voice of Greece.

Σία Κοσκινά και Νίκος Ρουσσάκης, χρόνια φίλοι και συνεργάτες, θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής στον ΡΥΘΜΟ, για να ερμηνεύσουν τα πιο αγαπημένα τους θεατρικά τραγούδια και όχι μόνο! Μαζί τους ο συνθέτης και πιανίστας Αντώνης Καρατζίκης με 5μελή ορχήστρα.

Κυριακή 10,17 & 24 Φεβρουαρίου στις 20.00.
Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38 - Ηλιούπολη.
Κρατήσεις: 210 975 0060, 6947 235 235.
Γενική είσοδος: 6.00 Ευρώ.

https://www.facebook.com/events/1914586491973289/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου