Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ο Υπουργός Νίκος Παππάς με εκπροσώπους 10 start up επιχειρήσεων

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, υποδέχθηκε (3.01.19) στο Υπουργείο εκπροσώπους 10 start up επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν - με τη στήριξη του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ και του Enterprise Greece - στη Διεθνή Έκθεση CES στο Λας Βέγκας (8-11 Ιανουαρίου 2019). 
Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης Ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Stelios Rallis
🔹 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις πρωτοβουλίες (χρηματοδοτικά εργαλεία, δράσεις προβολής, κ.ά.) που λαμβάνει η Πολιτεία για τη στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ συζήτησε με τους start uppers για το έργο τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
🔹 Μεταξύ των δράσεων που δρομολογεί το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ συγκαταλέγονται το Πρόγραμμα Προθερμοκοίτησης, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στους κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας, η χαρτογράφηση και ενίσχυση του υφιστάμενου δικτύου υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων και οι δράσεις ανοιχτής καινοτομίας με στόχο την προώθηση των καινοτόμων τεχνολογιών στη νέα γενιά.
👉 Διαβάστε περισσότερα http://www.mindigital.gr/

Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου