Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Greek VISA Center in Tashkent


Εορταστική ατμόσφαιρα επικράτησε στο TITANIA Hotel Athens στην εκδήλωση ,αφιερωμένη στην έναρξη λειτουργίας του κέντρου έκδοσης βίζας στην Τασκένδη( πρωτεύουσα UZBekistan ).
Οργανωτές : το Γενικό Προξενείο UZB ( κ.Olim Kasimov),World VISA Center ( κ.Δ.Πλατής ) και Ελληνο-Ευρασιατικός Σύνδεσμος ( Hellenic-Eurasiatic Alliance- Xenofon Lambrakis).
Παρευρέθηκε όλοι η αφρόκρεμα των Αθηνών - οι 200 καλεσμένοι ήταν : πολιτικοί , διπλωματες , επιχειρηματίες, επιστήμονες & άνθρωποι των γραμμάτων , καλλιτέχνες , δημοσιογράφοι κα
Όλοι τους ερωτεύτηκαν το Ουζμπεκιστάν βλέποντας ντοκιμαντέρ για την χώρα- TASHKENT, SAMARKAND, BUKHARA ! Αφού και ο δικός μας Έλληνας Μεγαλέξανδρος ( Alexander the Great) ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την όμορφη πριγκίπισσα Ρωξάνη από την Σογδιανή (σημερινή Σαμαρκάνδη του UZBbekistan)!


Τώρα οι Έλληνες ΔΕΝ χρειάζονται την VISA για να ταξιδέψουν στο Ουζμπεκιστάν !!!
Και οι ουζμπέκοι για να επισκεφτούν την Ελλάδα χωρίς πλέον προβλήματα θα βγάζουν VISA μόλις σε 10-12 ημέρες από το GREEK VISA CENTRE in TASHKENT που θα λειτουργήσει από τις 21 Ιανουαρίου 2019 στην Τασκένδη (office 503, 5th floor, Building 95a, Business Centre «Orient», Amira Temura Street, Tashkent, 100009, Uzbekistan )


BRAVO στον Υπουργό Τουρισμού του UZBekistan mr. Abdulaziz Akkulov & στον Γενικό Πρόξενο του UZB κ. Ολίμ Κασίμοβ . BRAVO και στην ομάδα μας που βοηθήσε σ όλη αυτή την προσπάθεια! 
Xenofon Lambrakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου