Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Βράβευση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη από το Αθλητικό Σωματείο «Φοίνικας» για την προσφορά του στο Σύλλογο.

Με αφορμή τη βράβευση (12.1.2019) του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γ. Γαβρίλη από το Αθλητικό Σωματείο «Φοίνικας» για την προσφορά του στο Σύλλογο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ευχαριστώντας τη Διοίκηση του Συλλόγου αναφέρθηκε στο ερασιτεχνικό αθλητισμό τονίζοντας πως τα 120 και πλέον Σωματεία και οι 38.000 αθλητές τους σε διάφορα αθλήματα αναδεικνύουν την ανάγκη να ενισχυθούν οι υποδομές του ερασιτεχνικού αθλητισμού προκειμένου να καλύπτουν από άποψη λειτουργικότητας και ασφάλειας το αυξημένο ενδιαφέρον των κατοίκων. Αναφερόμενος στο ζήτημα των υποδομών σημείωσε ότι η πλειοψηφία τους εμφανίζουν σημαντικά προβλήματα λόγω παλαιότητας.
Ειδικότερα στον Δήμο Πειραιά εμφανίζεται η μεγαλύτερη έλλειψη εγκαταστάσεων.


Στην βάση αυτών των αναγκών η πλειοψηφία των υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου και σε συνεργασία με όλες τις Δημοτικές Αρχές εκσυγχρονίζονται και ανακατασκευάζονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Τα δε έργα υλοποιούνται είτε από την Περιφέρεια είτε από τους Δήμους.
Ειδικά για το γήπεδο του «Φοίνικα» οι εργασίες χρηματοδοτούνται και εκτελούνται από την Περιφέρεια και αφορούν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις συνοδές υποδομές (αποδυτήρια, κερκίδες, φωτισμός). Με την ολοκλήρωσή τους οι αθλητές θα διαθέτουν ένα σύγχρονο και ασφαλές χώρο άθλησης.

Γιώργος Γαβρίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου