Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Χειμερινό Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου // Μαργαρίτα Μανδηλαρά, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου

Βράβευση της Μαργαρίτας Μανδηλαρά, Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου από τον Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων γιά την προσφορά της στην τέχνη και στον πολιτισμό

Χειμερινό Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου
Για ακόμα μια χρονιά, καλλιτέχνες, κοινό, διοργανωτές, εθελοντές και υποστηρικτές ανταποκρίθηκαν στο σκοπό και τους στόχους του Χειμερινού Φεστιβάλ Γαλατσίου, που μας κράτησε συντροφιά για ένα εορταστικό μήνα και μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων και του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς.
Από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 που το φωτεινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας σηματοδότησε την έναρξη της γιορτινής περιόδου, στη πλατεία Μανδηλαρά μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, παραστάσεις Καραγκιόζη και παιδικές εκδηλώσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών και των μεγάλων φίλων!
Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες, τους υποστηρικτές, τους φίλους, τους εθελοντές και το κοινό και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΔΡΑΣΗ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, το ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ, το φροντιστήριο Επικοινωνία - Ξένες Γλώσσες και Ρομποτική/Πληροφορική στο Γαλάτσι, το Satori Land, τα Χορευτικό & Πολιτιστικό Εργαστήρι Χοροπατήματα ,τον Σύλλογος Θεσσαλών Γαλατσίου. ΑΡΓΩ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ για τις εκδηλώσεις που προσέφεραν στον Δήμο μας! Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Ο Βραζιλιανος και το Buzzer Bitter για την χορηγεία κερασμάτων!
Σημαντική ήταν η συμμετοχή της Ελληνίδας ντίβας της όπερας Ειρήνης Κώνστα, του μπάσου Βασίλη Ασημακόπουλου, του συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου και αλλων διακεκριμένων λυρικών καλλιτεχνών με αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας και Χριστουγεννιάτικη συναυλία γκαλά όπερας.
Μαργαρίτα Μανδηλαρά, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου – Βασίλης Παπαδιονυσίου












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου