Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Η Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε στο γιοτ του Ωνάση

Η 46χρονη Χάιντι Κλουμ και ο 29χρονος Τομ Κόλιτζ παντρεύτηκαν σε έναν πραγματικά χολιγουντιανό γάμο, ανοιχτά του Κάπρι, πάνω στο θρυλικό γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση «Χριστίνα».
Το τοπ μόντελ από τη Γερμανία ήταν έλαμπε στο υπέροχο πρωτότυπο και δραματικό, ολοκέντητο νυφικό της, στο πλάι του 29χρονου κιθαρίστα των Tokio Hotel. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης πάνω στοκατάστρωμα της θαλαμηγού «Χριστίνα».

Απλή, σχεδόν άβαφη και τα μαλλιά της επίσης φυσικά, με λιγοστά κοσμήματα με χαρακτηριστικότερο όλων την καρδιά στο λαιμό της, με ένα τεράστιο πέπλο η Χάιντι Κλουμ ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Μάλιστα, αμέσως μετά την τελετή νύφη και γαμπρός πέταξαν τα παπούτσια τους και περπατούσαν ξυπόλητοι στο κατάστρωμα του γιοτ που είχε διακοσμηθεί μοναδικά με τριαντάφυλλα για το ιδιαίτερο αυτό γεγονός.
Φυσικά, τη νύφη συνόδευσαν τα τέσσερα παιδιά της, η Λένι 14 ετών, ο Χένρι 12, ο Τζόαν 11 και η 7χρονη Λου. Παρών στο γάμο ήταν και ο πρώην σύζυγος της Χάιντι Κλουμ Σιλ.
Το νυφικό της χωρίς καμία μα καμία αμφιβολία, έκλεψε την παράσταση. Από τα ωραιότερα και πιο πρωτότυπα που έχουμε δει τελευταία.

Βίντεο: Ο γάμος της Χάιντι Κλουμ

Οι καλεσμένοι του γάμου της Χάιντι Κλουμ και του καλού της ήταν λιγοστοί και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά σε ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικό. Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Splash News το γάμο του τοπ μόντελ:

Φωτογραφίες: Ο γάμος της Χάιντι Κλουμ, στο γιο του Ωνάση, καρέ καρέ

Το ζευγάρι το οποίο είχε παντρευτεί νωρίτερα, τον περασμένο Φεβρουάριο με πολιτικό γάμο, αποφάσισε να κάνει τώρα την παραδοσιακή τελετή.
Ομολογουμένως η επιλογή της Χάιντι Κλουμ ήταν άκρως εντυπωσιακή.
Επέλεξε να παντρευτεί στο κατάστρωμα της θρυλικής θαλαμηγού του Αριστοτέλη Ωνάση όπου έχει δοθεί πάρτι του γάμου του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και της Γκρέις Κέλι και που φυσικά είχε γίνει η δεξίωση του γάμου του Ελληνα κροίσου με την Τζάκι Κένεντι Ωνάση.
Φωτογραφίες και βίντεο: Splash News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου