Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Open Coffee Athens #98

Η startup κοινότητα μεγαλώνει, οι επιδόσεις της αυξάνονται και το ενδιαφέρον γι’αυτήν ακολουθεί. Το επόμενο Open Coffee λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και προσθέτει μία ακόμα απόδειξη…

Επί σκηνής θα βρεθούν:

– Ο Alexey Sidorov, Investment Associate, θα παρουσιάσει την Buran Venture Capital, ένα fund που δραστηριοποιείται στην Ανατολική Ευρώπη και επιχειρεί να πραγματοποιήσει τις πρώτες επενδύσεις του στην Ελλάδα.

- Ο Βαγγέλης Μιχαλόπουλος, ιδρυτής, θα παρουσιάσει την Yodeck, μία plug-n-play πλατφόρμα για digital signage, που μετρά 1400 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

– Η Softomotive, εκ των κορυφαίων εταιρειών Robotic Process Automation διεθνώς, ανακοίνωσε πρόσφατα αρχικό γύρο χρηματοδότησης ύψους 25 εκατομμυρίων δολλαρίων! Ο συνιδρυτής της, Αργύρης Κανίνης, θα μοιραστεί περισσότερα για πρώτη φορά επί σκηνής, σε fireside chat με τον υπογράφοντα.

Links:

Buran VC
- Alexey's bio: https://www.linkedin.com/in/alexey-sidorov/
- Buran website: http://buranvc.com/
- Crunchbase profile: https://www.crunchbase.com/organization/buran-venture-capital

Yodeck
- Vangelis bio: https://www.linkedin.com/in/mihalop/
- Company website: https://www.yodeck.com/

Softomotive
- Argyris' bio: https://www.linkedin.com/in/akaninis/
- Company website: https://www.softomotive.com/
- Investment announcement: https://venturebeat.com/2018/09/28/robotic-process-automation-startup-softomotive-raises-25-million/

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο opencoffee.gr.

Το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή στο Μπενάκη!

https://www.facebook.com/events/361391311273725/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου